reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

EA zavádí předplatné Origin Access Premier za 15 EUR měsíčně

30.7.2018, Milan Šurkala, aktualita
EA zavádí předplatné Origin Access Premier za 15 EUR měsíčně
Jak se mělo stát, tak se i stalo a Electronic Arts dnes opravdu spouští službu Origin Access Premier. Jde o předplatné na všechny hry EA za cenu 15 EUR měsíčně. Roční předplatné je mnohem výhodnější.
Máme zde další službu využívající dnes tak obvyklé předplatné. Tentokrát jej má na svědomí společnost Electronic Arts, která zavádí službu Origin Access Premier. Ta doplní stávající Origin Access, který se přejmenuje na Origin Access Basic. Základní verze bude stát 3,99 EUR měsíčně, resp. 24,99 EUR ročně a nabídne kolekci 122 starších her, 10hodinový přístup k novým hrám a 10% slevu na nákupy. Pojďme se však podívat na novinku, kterou je verze Premier. Ta bude stát nemalých 14,99 EUR za měsíc, nicméně roční platba vyjde výrazně výhodněji a činí 99,99 EUR (tedy jako za necelých 7 měsíců).
 
Origin Access logo
 
Dostanete přístup ke všem hrám společnosti EA a možnost zahrát si novinky už 5 dní před jejich oficiálním představením. Také máte k dispozici bonusy a všechna rozšíření. Pokud každý rok kupujete alespoň dva tituly od EA, může být předplatné výhodnější nabídkou, nicméně pokud přestanete platit, ztratíte přístup k celé databázi. V Premier verzi tak získáte přístup např. k nadcházejícím titulům jako jsou Madden NFL 19, FIFA 19, Battlefield V nebo Anthem. V USA je služba výhodnější, stojí $15, resp. $100.
 
Spolu s novinkou EA bohužel zrušilo přístup k "On the House", službě, kde byly k dispozici některé starší tituly zdarma po omezenou dobu.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama