Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic nabízí zdarma hry Black Book a Dodo Peak

19.8.2023, Karel Polívka, aktualita
Epic nabízí zdarma hry Black Book a Dodo Peak
Epic nabízí zdarma Black Book, což je adventura s RPG prvky a motivy slovanské mytologie s bojovým systémem na tahy. A logickou plošinovku Dodo Peak se zpracováním, díky kterému je vhodná i pro malé děti. Nabídka skončí ve čtvrtek 24. 8. v 17:00.

Black Book

 
Hra vyšla 10. srpna 2021 od vývojářů Morteshka a jde o zajímavě zpracovanou adventuru s RPG prvky, v které je soubojový systém na tahy využívající karty. V roli mladé čarodějky ve světě se slovanskými motivy bojujete s různými démony a řešíte hádanky. Aktuální hodnocení na Metacritic: 75 / 8.3. Průměrná doba dohrání podle HowLongToBeat: 22 hodin (hlavní příběh)
 
 
Díky stylizaci to působí jako menší indie hra, ale podle průměrné doby nutné pro dohrání to vypadá, že klame tělem. Pro zajímavost, vývojářský debut tohoto herního studia byl v roce 2017, kdy uvedli hru The Mooseman, u které se průměrná doba pro dohrání pohybuje na úrovni jen kolem 2 hodin.
 
 
 
 
 

Dodo Peak

 
V této plošinovce od vývojářů Moving Pieces Interactive, jež vyšla původně v září 2019 pro Apple Arcade, jednotlivé levely představují logická puzzle. Ačkoli na první pohled vypadá jako jednoduchá hra pro malé děti, obtížnost se postupně zvyšuje a může tak jít o ten typ hry, kdy se člověk sice opakovaně vzteká, ale stejně zkouší daný level znovu a znovu, aby jej zdolal. 
 
​   
 
 
Nabídka těchto her zdarma v Epic Games Store skončí ve čtvrtek 24. 8. v 17:00.
 
Zaujala Vás hra Black Book?
V anketě šlo hlasovat od 19.8.2023 do 18.9.2023. Počet hlasujících: 5
Ano20 %
Ne, ta stylizace se mi nelíbí80 %
Ne, ten gameplay se mi nelíbí0 %
Ne, ta stylizace a také gameplay se mi nelíbí0 %
Ne, hry mě nezajímají0 %