reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ESET přináší vylepšené verze svých bezpečnostních produktů

28.10.2018, Jáchym Šlik, aktualita
ESET přináší vylepšené verze svých bezpečnostních produktů
Lepší ochrana před aktuálními hrozbami, nový bezpečnostní přehled, monitorování bezpečnosti v síti nebo rychlejší instalace. To jsou hlavní změny v bezpečnostních produktech ESET pro domácnosti, které vyšly tento týden.
Bezpečnostní programy ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium a ESET Family Security Pack dostávají tento týden aktualizaci na verzi 12. Nový software přináší posílenou vícevrstvou ochranu a personalizovanou stránku Bezpečnostního přehledu, kde uživatelé najdou v reálném čase přehled detekovaných a blokovaných hrozeb i informace dalších funkcích, jako je správce hesel, ochrana proti krádeži nebo rodičovská kontrola.
 
Úplnou novinkou je funkce monitorování připojení v domácnosti, která umožňuje hledat zranitelná místa zařízení IoT připojených v síti (například slabá hesla) a navrhuje vhodná řešení pro zlepšení bezpečnosti. Uživatelé se také díky tomuto řešení také včas dozví o problémech se zabezpečením portů, známých chybách zabezpečení firmwaru, škodlivých doménách, slabých nebo výchozích heslech routerů a napadení malwarem.
 
 
Zákazníci mohou stále vybírat mezi několika variantami antivirů ESET, které se liší nabídkou funkcí a cenami
 
Rozdíl ovšem uživatelé zaznamená už při instalaci, která by měla být (dle výkonu zařízení) až o 40 % rychlejší. Také došlo k vylepšení průvodce aktivací a lepší propojení s portálem my.eset.com, kde lze najít nového správce licencí s možností zobrazení a správy všech licencí  připojených zařízení. Přidán byl referral program, v rámci kterého bude ESET odměňovat za doporučení bezpečnostních produktů rodině nebo přátelům.
 
Zdokonalen byl v neposlední řadě také UEFI skener, který nabízí proaktivní skenování na pozadí a ozve se pouze v případě nalezení problému. ESET také zajistil, aby jeho produkty byly v souladu s GDPR, pravidly ochrany soukromí podle EU. A ani tentokrát nesmí chybět různé opravy chyb a drobná vylepšení, ať už v oblasti funkcí nebo lokalizace. Nativní podpora byla rozšířena na nový Windows 10 October Update 2018 (RS5).
 
V nabídce zůstává několik verzí bezpečnostních programů, takže záleží na požadavcích zákazníka, co od bezpečnostního softwaru očekává a kolik je ochoten zaplatit. Základní ochranu před různými hrozbami nabízí ESET NOD32 Antivirus. ESET Internet Security navíc přidává ochranu proti malwaru a další vychytávky včetně chráněného prohlížeče pro přístup do internetového bankovnictví. Pro nejnáročnější domácí uživatele je určen ESET Smart Security Premium, který zahrnuje pokročilejší technologie, jakými je správce hesel či nástroj šifrování.
 
Zdroj: Tisková zpráva


reklama