reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

GOG má zimní výprodej a zdarma nabízí Full Throttle Remastered

14.12.2018, Jan Vítek, aktualita
GOG má zimní výprodej a zdarma nabízí Full Throttle Remastered
Více než dost času máme na rozhodnutí o tom, zda využijeme něco z nabídky zimních slev na obchodu GOG. Ten odstartoval svou Winter Sale, která potrvá až do 3. ledna a navíc přihodil pro všechny zdarma Full Throttle Remastered.
Full Throttle Remastered je do modernější podoby přepracovaná motorkářská adventura od Lucas Arts z roku 1995, která svého času zaznamenala slušný úspěch. Ostatně na ní pracoval veterán klasických adventur, a sice Tim Schafer, který do té doby měl za sebou práci na hrách The Secret of Monkey Island (1990), Monkey Island 2: LeChuck's Revenge (1991) nebo Day of the Tentacle (1993) a Full Throttle byla první hra, jejíž vývoj sám vedl. Pokud ale máte zájem o tuto hru zdarma, pak vězte, že tato nabídka platí pro pouze první dva dny, čili do soboty. 
 
 
GOG dále uvádí, že rozšířil i nabídku her, které se týkají jeho služby GOG Connect. To znamená, že pokud máte nějakou hru z této nabídky na Steamu, můžete si ji aktivovat zdarma i na GOGu. 
 
Samotná prodejní akce je klasická, takže tu máme vybrané tituly, a to včetně těch hlavních, které se na GOGu vyskytují, které si můžeme koupit se slevou. Za zmínku stojí Divinity II Original Sin (EE) za 30 eur, jen o trošku více stojí Pillars of Eternity II Deadfire, samozřejmě nesmí chybět série Zaklínače včetně nového Thronebreaker (-20 %), se 40% slevou je k mání český Kingdom Come: Deliverance a Torment: Tides of Numenera dokonce se 67% slevou. Celkem bylo zlevněno přes 1900 titulů, takže vybírat je z čeho. 
 
Co se týče Steamu, ten svou hlavní vánoční prodejní akci ještě nerozjel, nicméně už jsme si zvykli, že tento obchod už nabízí menší slevové akce v podstatě nepřetržitě. 
 
Zdroj: GOG


reklama