reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

In Win 303: vysoce kvalitní a cenově dostupná

20.5.2016, Jan Vítek, aktualita
In Win 303: vysoce kvalitní a cenově dostupná
Společnost In Win si připravila zajímavou počítačovou skříň, která je založena na kvalitních materiálech. Využívá totiž 1,2mm plech typu SECC a 3mm temperované sklo, přičemž výrobce tvrdí, že bude cenově dostupná.
Dnes už se tak často nevidí skříně, které jsou vyrobeny z 1mm plechu, natož pak 1,2mm. V tomto případě je použitý běžný SECC, díky němuž by měla být výsledná skříň In Win 303 velice pevná a k tomu přispěje také 3 mm tlusté kalené sklo. Je fakt, že In Win inzeruje cenovou dostupnost, ale zatím tato firma neprozradila konečnou částku a ani to, kdy se 303 dostane na trh.





In Win 303 bude hranatá skříň s jednoduchým designem, kde se klade důraz na šestihranné otvory. Na první pohled je jasné, že na předním panelu vedle dvou USB 3.0 i 2.0, audio konektorů, tlačítek a jistého podsvíceného proužku s logem výrobce nebude žádné místo pro externí zařízení. Ono tu není ani moc prostoru pro ostatní úložná zařízení, pouze dva 3,5" pevné disky a dvě 2,5" SSD (najednou však max. 3 taková zařízení). Na druhou stranu, přesně to bude mnoha uživatelům vyhovovat, nehledě na to, že dnes už je snadnější instalovat SSD v podobě kartiček formátu M.2, které nám žádnou z těchto pozic nezaberou.





K dispozici budou dvě verze skříně lišící se zbarvením (čistě bílá a černá). Budou mít shodné rozměry a hmotnost, a to 500 x 215 x 480 mm (V x Š x H) a 10,9 kg, dovnitř se vejdou desky formátů ATX, Micro ATX a Mini ITX a připraveno je sedm rozšiřujících slotů. Chlazení může zahrnovat jeden zadní 120mm ventilátor, tři vrchní a tři spodní. Do zadní a vrchní pozice můžeme nainstalovat také 120mm a až 360mm (tlusté až 70 mm) radiátory vodního chlazení a z fotografií i specifikací to vypadá, že v balení se nebude nacházet ani jeden předinstalovaný ventilátor. Zato je tu prostor pro velký systém vodního chlazení včetně vysokého rezervoáru, jak ukazuje následující obrázek.





Procesorový chladič může mít na výšku až 160 mm, grafické karty mohou být až 350 mm dlouhé a zdroj až 300 mm hluboký. Pro dlouhé karty je připraven také držák.

Nezbývá než si počkat, za jakou cenu a kdy se In Win rozhodnou tuto novinku vyslat na trh.

Zdroj: Hexus.net
reklama