reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

In Win ukázal svou "supervěž" 928

15.1.2019, Jan Vítek, aktualita
In Win ukázal svou "supervěž" 928
Na CES 2019 byla k vidění také počítačová skříň 928 Super Tower od společnosti In Win, na niž se nyní v krátkosti podíváme. Název naznačuje, že by mělo jít o masivní skříň pro náročné uživatele. 
In Win 928 Super Tower nevypadá jako běžná skříň už na první pohled. Její vnější plášť je vytvořen ze 2 mm tlustého broušeného hliníku a bočnice je z temperovaného 5mm skla. 
 
 
Zajímavé je, že tato skříň pojme základní desky s rozměry 14 x 14 palců, čili 356 x 356 mm, přičemž zatím žádný takový formát doposud ohlášen nebyl. Johnny Gomez z In Win přitom uvedl, že by s ním měl přijít Intel, a to evidentně brzo, když už se pro něj dělají skříně. Nicméně nejde o nic záhadného vzhledem k tomu, že už víme, jaká základní deska byla použita. Jde o Asus ROG Dominus Extreme, takže je zřejmé, že půjde o formát pro desky určené novému 28jádrovému desktopovému Xeonu. 
 
 
Na serveru Hexus.net je také krátké video, v němž tuto skříň prezentuje právě Gomez. Dozvíme se od něj také, že se do skříně vejdou dva zdroje formátu ATX s hloubkou až 250 mm, kdyby snad jeden na takovou monstrsestavu nestačil. Chladicí systém nabízí dvanáct ventilátorových pozic a možnost instalovat trojventilátorové radiátory vodního chlazení. 
 
Grafickou kartu můžeme do skříně nainstalovat klasicky horizontálně, nebo i vertikálně tak, aby byla dobře vidět skrz boční okno. To nemá praktický, ale čistě estetický smysl a navíc vertikální instalací karty zaplácneme řadu slotů k nepotřebě. Karty přitom mohou být až 480 mm dlouhé a 190 mm široké a procesorový chladič až 185 mm vysoký. Na disky se moc nemyslelo, jak je dnes obvyklé, takže pro 3,5" jsou tu dvě místa a pro 2,5" šest pozic. Celkové rozměry skříně jsou 668 x 582 x 377 mm (V x H x Š) a pochopitelně jí nechybí RGB LED podsvícení. S cenou 899 USD vyrazí do světa v druhém čtvrtletí, aby tak podstatně  navýšila cenu sestavy, jejíž procesor sám už bude nehorázně drahý. 
 
 
Vedle toho se můžeme na závěr mrknout na model InWin 905 s větším místem pro zdroj a radiátory vodního chlazení v porovnání s modelem 904. 
  
Zdroj: Hexus.net 


reklama