reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Kingdom Come: Deliverance přijde v únoru

9.6.2017, Jan Vítek, aktualita
Kingdom Come: Deliverance přijde v únoru
Vypuštění očekávané středověké české hry Kingdom Come: Deliverance, která se bude odehrávat v regionu Sázavy, bylo už oficiálně stanoveno. Kdo se ale těšil, že si zahraje ještě letos, bude trošku zklamán, ale do února 2018 to snad už vydrží. 
Kingdom Come: Deliverance má přijít na trh konkrétně 13. února 2018 pro PC, Xbox One a PS4 a je to vůbec poprvé, co vývojáři stanovili přesné datum. To je od nás ale stále vzdálené osm měsíců, takže je jasné, že na hře se ještě bude pracovat, což znamená, že o jistotě únorového vypuštění na trh bych raději nemluvil.
 
 
Ve hře se vžijeme do kůže Henryho, syna kováře, jehož život se obrátí na ruby, když do vesnice přijde horda žoldáků a vypálí ji. Henrymu se podaří jako málokterému obyvateli vesnice přežít a poté jej už osud vtáhne do koloběhu konfliktů v nastalé válce na začátku 15. století, čili v husitském období.
 
 
Warhorse Studios také připravili nový trailer, který už je obsáhlejší než ten, jenž byl představen před týdnem a obsahuje detailní záběry na postavy, jež vypadají skutečně dobře včetně synchronizace animací s namluveným textem či manipulace s předměty. Pak se můžeme pokochat rozsáhlými scenériemi plnými postav, což budou zpravidla bitevní pole, ukáže se také mocný obléhací katapult při útoku na hrad, detaily z bitevní vřavy a jiné. 
 
Trailer tak vypadá velice nadějně a ukazuje, že vývojáři odvedli už velký kus práce a opravdu se blíží k dokončení celé hry. 
 
reklama