reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Letní výprodej na Steamu začíná dnes

22.6.2017, Jan Vítek, aktualita
Letní výprodej na Steamu začíná dnes
Společnost Valve i tento rok zavelela k letním slevám a právě dnes odstartuje obvyklý Summer Sale. Očekávat můžeme velké slevy na řadu her, a to podobné, jaké Steam obvykle nabízí i v zimě v rámci Winter Sale.
Na Steamu tak obvykle probíhají dvě velké slevové akce ročně, a to letní a zimní, přičemž ty letní mají delší tradici než zimní, s nimiž se začalo teprve v roce 2015. Očekávat můžeme slevy až 90 procent z původní ceny, ale spíše to bude méně a rozhodně se nemůžeme těšit na to, že tak velké slevy potkají i horké novinky.
 
 
aktuálně ještě letní výprodej nezačal, ale probíhá "slevové šílenství"
 
Jak je zvykem, Steam Sale byl ohlášen společností PayPal a začít má dnes v sedm hodin večer našeho času. Právě PayPal obvykle zákazníkům nabízí peníze zpět, pokud utratí jistý obnos na Steamu právě přes jeho službu, přičemž jde o 5 liber slevu z alespoň 20 utracených liber, což se ale v tomto případě týká jen britských zákazníků. Je ale jasné, proč se do ohlašování slev na Steamu plete zrovna PayPal. Stejně tak se dozvíme, že tato nabídka končí 5. července, takže zhruba tehdy by měly končit i slevy na Steamu. 
 
I pro slevové akce na Steamu v Evropě platí možnost vrácení peněz do 14 dní bez udání důvodu (Steam Refund), takže pokud se za pár dní dostanete ze slevové kocoviny, máte možnost vše napravit. Je tu ale podmínka v tom, že danou hru nesmíte hrát déle než 2 hodiny, jinak máte smůlu. 
 
Aktuálně se na Steamu o letních slevách nic nedozvíme a probíhá pouze jisté "slevové šílenství". Jak si můžete všimnout, nabídka slev na This War of Mine, Master of Orion a další tituly končí právě dnes v 19:00, a to je přesně čas, kdy začne letní výprodej. 

Zdroj: Steam, PayPal
reklama