reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech uvádí mechanickou klávesnici s novou technologií Lightsync

15.3.2018, Jan Vítek, aktualita
Logitech uvádí mechanickou klávesnici s novou technologií Lightsync
Logitech si připravil nové periferie spadající do jeho herní řady. Máme tu Logitech G513 Mechanical Gaming Keyboard s novou technologií Lightsync a pak ještě můžeme zmínit také repro G560 PC Gaming Speakers. 
Logitech G513 Mechanical Gaming Keyboard tak má nabídnout především technologii Lightsync, což je její hlavní novinka a lze se snadno dovtípit, že to bude mít leccos společného s RGB podsvícením a jeho synchronizací. Vedle toho tu máme také na výběr dva typy mechanických tlačítek Romer-G, které Logitech obvykle využívá ve svých herních klávesnicích a přidává také opěrku pro zápěstí. Společně s reprosoustavou Logitech G560 PC Gaming Speakers má tato klávesnice tvořit společnost myši Logitech G502 Tunable Gaming Mouse (recenze).
 
 
Logitech G513 tak nabízí RGB podsvícená tlačítka Romer-G Tactile a Romer-G Linear, takže jde jako obvykle o verzi s hmatovou odezvou, nebo s lineárním stiskem, čili ekvivalent Cherry MX Blue/Brown a Red/Black. Stisk je zde zaznamenán v hloubce 1,5 mm a odpor při něm je 45 gramů. Rozmístění kláves je standardní a krom základní nabídky tu nemáme žádné speciální. 
 
 
Horní část těla je vyrobena z hliníku s kartáčovaným povrchem a vedle toho má klávesnice také průchozí USB port pro napojení třeba Flash disku nebo jiného zařízení. A co se týče technologie Lightsync, ta opravdu slouží k synchronizaci, a to podsvícení klávesnice se zvukem. Tím jsou ostatně také vybaveny reproduktory G560. 
 
 
Logitech G560 je klasická 2.1 reprosoustava s jedním subwooferem a dvěma satelity, které mají také RGB podsvícení, jímž budou reagovat na hudbu. Celá soustava má výkon 240 wattů ve špičce či 120 wattů RMS. 3D zvuk emuluje technologie DTS:X Ultra 1.0 a pro připojení reprosoustavy můžeme využít tři způsoby - klasický 3,5mm audio konektor, USB nebo i Bluetooth.
 
 
Díky Logitech Easy-Switch pak budeme moci snadno a rychle přepínat mezi různými zdroji zvuku, které mohou být až čtyři. 
 
Reprosoustava Logitech G560 i klávesnice G513 bude k dispozici od začátku dubna za doporučené ceny 6250 a 4490 Kč. Klávesnice bude k dispozici ve světlém i tmavém provedení. To světlé však bude mít pouze tlačítka Romer-G Tactile. 

Zdroj: Logitech


reklama