reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Microsoft Flight Simulator slibuje všechna letiště světa

24.2.2020, Jan Vítek, aktualita
Microsoft Flight Simulator slibuje všechna letiště světa
Nový Microsoft Flight Simulator přijde dlouhou řadu let po posledním dílu, ovšem měl by opravdu stát za to, jak už dobře víme. Nyní se můžeme podívat na to, jak se jeho vývoj rýsuje a co je nového. 
Microsoft Flight Simulator nám slibuje zážitek, na nějž se musí každý fanoušek leteckých simulátorů těšit jako malý capart na Vánoce. Zvláště lákavá je pak kombinace skvělé grafiky s možností proletět se po celém světě v nevídaných detailech. Nejlépe budou pochopitelně modelované velké aglomerace a obecně známá místa, ovšem každý se bude moci proletět nad svým městem či vesnicí a domem, a to díky celosvětové mapě vymodelované pomocí AI ze satelitních snímků. S věrnými modely různých letounů a letovou mechanikou už se počítá tak nějak automaticky. 
 
 
Nejnovější video vývojářů nového Flight Simulatoru se ale věnuje letištím, která budeme pochopitelně navštěvovat velice často a zde nás Microsoft nechce okrást o žádné z letišť světa. Už tu nebude "je" 24.000 letišť jako dříve, ale rovnou na 37 tisíc letišť, která byla všechna vytvořena či dotvořena ručně. Půjde tak o všechny možné vzdušné přístavy od největších leteckých dopravních uzlů až po zatravněné plácky v buši. Budou tu tak pochopitelně i specialitky, jako letiště Lukla v Nepálu nebo výše zobrazené, které vypadá na letiště na nizozemském ostrově Saba. 

 
Letiště byla zpracována dle očekávání ze satelitních snímků a také s využitím plánů. Všechna také samozřejmě mají definované vzletové dráhy s ohledem na materiál (štěrk, tráva, asfalt, atd.), aby se docílilo věrného chování letadel. 
 
 
A abychom na nich nelétali sami, zvláště na větších letištích bude rušno jako v reálném světě, což nepředstavuje pouze letecký provoz, ale také vozíky se zavazadly, autobusy s pasažéry, cisterny s palivem a tak dále. 
 
Nový Microsoft Flight Simulator bude vypuštěn na trh ještě v tomto roce, ale přesné datum se stále ještě nedozvíme. 
 
 
Zdroj: Xbox 


reklama