reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Microsoft nabízí nový Elite Xbox Wireless Controller Series 2

6.11.2019, Jan Vítek, aktualita
Microsoft nabízí nový Elite Xbox Wireless Controller Series 2
Společnost Microsoft si připravila nový herní ovladač s označením Elite Xbox Wireless Controller Series 2, který je tak určený především pro konzole Xbox a bezdrátové rozhraní, ovšem připraven byl i pro PC. 
Microsoft Elite Xbox Wireless Controller Series 2 by již měl být k dispozici v nabídkách různých prodejců, a také že je i u nás, přičemž jeho cena začíná těsně pod 4000 Kč. Nejde tak o levné zboží, takže proč by po něčem takovém měl zvláště hráč využívající PC prahnout? Microsoft slibuje oproti předchozímu Elite Xbox Wireless Controller více než třicet novinek a vylepšení. 
 
 
Dle dostupných informací jde především o nové páčky s nastavitelnou tuhostí, zcela pogumovaná část, za niž budeme ovladač držet, zbrusu nové vyměnitelné komponenty, což jsou především ovládací prvky, dále až 40hodinová výdrž baterie na jedno nabití i dokovací stanice, která toto dobití zajistí. Dále si můžeme tvořit vedle výchozího profilu tři další, využívat hlasové příkazy a ovladač si přizpůsobovat pomocí aplikace Příslušenství pro Xbox. V ní bude možné si třeba nastavit mrtvé zóny pro některé ovládací prvky, přiřazovat tlačítka různým funkcím, atd. Dobíjení je pak zajištěno pomocí rozhraní USB-C. 
 
 
V balení ovladače se tak nachází různé příslušenství a vedle nezbytného kabelu a dokovací stanice to jsou právě různě provedené páčky, tlačítka či pádla, z nichž si můžeme zvolit takové provedené, které nám bude nejvíce vyhovovat. 
 
 
Kvůli tomu ale byla i navýšena cena nového ovladače, který je na našem trhu asi o tisíc korun dražší než starší verze. 
 
 
Zdroj: Microsoft


reklama