reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MS Flight Simulator GOTY přijde v listopadu i jako aktualizace zdarma

20.10.2021, Jan Vítek, aktualita
MS Flight Simulator GOTY přijde v listopadu i jako aktualizace zdarma
Microsoft ohlásil připravovaný Flight Simulator ve verzi Game of the Year (GOTY), který přijde na trh už v listopadu, přičemž ti, kteří mají stávající verzi, získají tuto novou zdarma a s ní i nabízená vylepšení. 
Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition bude vypuštěn na trh 18. listopadu a obsahovat bude všechny měsíční aktualizace z posledních 14 měsíců, dále příděl nových letounů, ručně vymodelovaných letišť, nové mise, návody i vylepšenou podobu měst. 
 
 
Microsoft si je vědom, že jeho nový Flight Simulator zaujal hodně fanoušků na PC, konzolích Xbox i prostřednictvím Game Pass, ale zbývá jich ještě dost, kteří se k pořízení této hry dosud nerozhoupali a ty by k tomu mohla přimět právě rozšířená nabídka nové verze GOTY. Pak není divu, že pro ty, kteří si hru pořídili už dříve, respektive třeba teprve pořídí do 18. listopadu, bude nová verze k dispozici zdarma v podobě aktualizace.  
 
Flight Simulator nám tak nabídne všechny World Updates i Sim Updates a dále nové funkce jako Discovery Flights, Flight Assistant, Map Labels, Land Anywhere a rozšířené návody (tutorials). 
 
 
K dispozici pak bude celkem pět nových letounů, jež můžeme vidět i v doprovodném videu. Jedná se především o často žádaný Boeing F/A-18 Super Hornet, dále letecké taxi VoloCity eVTOL, Pilatus PC-6 Porter s krátkou dráhou přistání i vzletu (STOL), malý CubCrafters NX Cub a nakonec Aviat Pitts Special S1S. 
 

Co se týče osmi letišť, která byla ručně vytvořena či upravena, jde jednak o německé Leipzig/Halle Airport (EDDP), Allgäu Airport Memmingen (EDJA) a Kassel Airport (EDVK), švýcarská letiště Lugano Airport (LSZA), Zurich Airport (LSZH) a Luzern-Beromunster Airport (LSZO) a pak ještě americké Patrick Space Force Base (KCOF) a Marine Corps Air Station Miramar (KNKX). Krom budou rozšířenu informace o celkem 545 dosud chybějících letištích v USA. 
 
A nakonec můžeme zmínit vylepšenou grafiku vybraných měst pomocí fotogrammetrie s využitím Bing Maps, a sice finského města Helsinki, německého Freiburg im Breisgau, holandského Utrechty a nakonec to jsou britská města Brighton, Derby, Eastbourne, Newcastle a Nottingham. 


reklama