reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI škádlí deskou MEG X570 Ace

10.5.2019, Jan Vítek, aktualita
MSI škádlí deskou MEG X570 Ace
Společnost MSI se rozhodla poškádlit naše oči dvěma obrázky, které ukazují na chystanou základní desku MEG X570 Ace. Ta tak bude jako model s čipovou sadou X570 určena pro procesory Ryzen 3000. 
Máme tu tak dva animované obrázky (my si je uvedeme jen jako jpegy, neboť tak o nic nepřijdeme), které ze samotné desky moc neukáží. MSI ji pečlivě začernilo až na detaily, které ukazují na označení MEG a Ace a design chladičů či "kapotáže" konektorů. Pokud si ještě trošku upravíme křivky a obrázky zesvětlíme, ukáže se, že ta bude mít tři sloty PCIe x16. Ovšem i kdyby obrázky nebyly začerněny, stejně bychom asi na desce nic zase tak zajímavého neviděli, však ta ponese stále stejnou patici a stejnou výbavu pro paměťové moduly.  
 
 
První obrázek nese číslovku 3000, což je evidentně odkaz na řadu Ryzen 3000 a na druhém obrázku také máme jednak jasný znak Wi-Fi, který ukazuje na Wi-Fi 6, čili technologii 802.11ax, a lze tak očekávat, že deska bude vybavena potřebným modulem s tímto rozhraním a nejspíše i s Bluetooth. 
 
 
Pětka by pak měla ukazovat právě na čipovou sadu X570 a sedmička na 7nm procesory Ryzen 3000. MEG zase představuje řadu MSI Extreme Gaming, která je v nabídce firmy ta nejvyšší. MSI také využívá aktuálně tři další označení, a to GODLIKE, Creation a Ace, přičemž Ace z nich představuje naopak to nejnižší, takže se dá říci, že tato deska bude tím nejlevnějším modelem té nejvyšší řady. 
 
Zdroj: MSI via Twitter


reklama