reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Na hráče Elite: Dangerous se řítí pohroma, Thargoidi

18.9.2017, Jan Vítek, aktualita
Na hráče Elite: Dangerous se řítí pohroma, Thargoidi
Ve hře Elite: Dangerous, jednom z nejoblíbenějších vesmírných titulů současnosti, jsme byli dosud jako lidská rasa samotní. Bylo však zřejmé, že tomu tak nebude napořád a nyní je už jasné, že se vrací Thargoidi. 
Rasa Thargoidů je známá už z původní hry Elite vydané v roce 1984 a znovu se měla objevit ve hře Frontier: First Encounters z roku 1995 a od té doby se s ní hráči nesetkali. Ovšem Elite: Dangerous obsahuje dobře známé ruiny vytvořené mimozemskou rasou a hráči samotní udávají, že je začaly z hyperprostoru vytahovat otravné, ale dosud jinak zcela neškodné lodě. 
 
 
Nyní se čeká na update verze 2.4 nazvaný příhodně jako The Return (Návrat) a je jasné, kdo se to má vrátit. Ukazuje na to i následující video, ovšem to bohužel obsahuje pouze předrenderované scény a žádné záběry ze samotné hry, ovšem na to jsme v případě Elite: Dangerous zvyklí. Dozvíme se leda to, že Thargoidi stejně jako v původní Elite nebudou žádní hodní plyšoví medvídci, ale nebezpeční hmyzouni určení k tomu, aby i zkušeným hráčům nadzvedli mandle. 
 
 
Ostatně i komunitní manažer Edward Lewis z Frontieru uvedl, že Thargoidi budou to největší nebezpečí, se kterým se můžeme ve hře setkat, ale detaily jsou zatím drženy pod pokličkou. To i proto, že update 2.4 s sebou přinese příběh, který se začne rozvíjet během dalších měsíců.
 
Více informací bychom se měli dozvědět již 7. října, kdy v Londýně proběhne Frontier Expo 2017. Tvůrci očividně doufají, že chystaný update přitáhne zpět i ty hráče, kteří na Elite: Dangerous už málem zapomenuli, a to třeba v očekávání alfaverze 3.0 hry Star Citizen.
 
Tu nezmiňujeme jen tak nazdařbůh, neboť i zde máme novinky z konce minulého týdne, a to veskrze příjemné. Nedávno jsme totiž rozebírali, že vychytávání chyb v procesu přípravy dané alfy 3.0 je zdlouhavé a počet známých bugů pro zašlápnutí se moc nesnižuje. To si samozřejmě uvědomovali také tvůrci, a tak učinili jedno rozhodnutí ve snaze dostat chystanou verzi do rukou Evocati co nejdříve. 
 
 
Přehodnotili tak to, co je opravdu nutné vyřešit a co ještě může počkat a výsledkem je prudký pokles počtu chyb čekajících na nápravu, takže aktuální stav je 26. Uvidíme, kam se z tohoto počtu posuneme v tomto týdnu. 
 
Zdroj: KitGuru
reklama