reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

No Man's Sky Beyond přichází, co nabídne?

16.8.2019, Jan Vítek, aktualita
No Man's Sky Beyond přichází, co nabídne?
Titul No Man's Sky si vysloužil možná neprávem velkou pozornost, jako titul, jehož autoři nejdříve připravili svým fanouškům velké zklamání, pak si hráli na mrtvé brouky, ale přesto začali tvrdě pracovat na tom, aby se na neslavný začátek zapomnělo. 
Vesmírné hře na přežití No Man's Sky se dostal před vypuštěním na trh takový "hype", či česky bychom řekli mediální a marketingová tlačenka, jako málo kterému titulu s podobně chudým zázemím. Však autoři v podobě studia Hello Games mají jen malý tým lidí, který sliboval velké věci a ve skutečnosti to byl po vypuštění hry na trh velký průšvih. V tehdejším stavu byl No Man's Sky jen holou schránkou původních slibů se špatným technickým zpracováním a chudým obsahem. Ovšem autoři se přeci jen po bouři naštvaných fanoušků nezatvrdili a začali na hře pracovat a dodávat nové velké aktualizace, které nyní vyústily v No Man's Sky Beyond. 
 
 
Mezi nejdůležitější novinky dílu Beyond patří podpora VR headsetů, kterou ukazuje následující video, dále sociální hub Nexus plus vylepšení multiplayeru, dále podpora Vulkanu na PC plus nové možnosti nastavení grafiky.  
 
 
Možnosti nastavení grafiky zase ukazuje následující screenshot a co se týče Nexus, ten nám umožní lépe spojit síly s ostatními hráči a společně zkoumat, stavět základny či plnit mise.
 
 
API Vulkan by mělo zvláště pomoci uživatelům karet Radeon, kteří se mohou těšit na nárůst výkonu a mnohá nastavení grafiky lze nově aplikovat bez nutnosti restartovat hru. Uživatelé PC také získají rozšířenou podporu herních ovladačů, které budou všechny přenastavitelné skrz Steam a OpenVR. To platí i pro gamepady DualShock 4, Xbox One, Xbox 360 a Steam Controller. 
 
Multiplayer je nyní určen pro 16 až 32 hráčů v instanci, pro něž jsou připraveny nové mise, pak tu máme nová NPC, mimozemské jazyky i nové mimozemské rasy, nově vyváženou hratelnost, přepracovanou Discovery Page, tabulky s planetami, možnost krotit různá zvířata a jezdit na nich, anebo je dojit, s čímž je spojeno i vaření a recepty, dále to je vylepšené stavění základen i lepší hvězdné lodě a řízení vozítek či jiných prostředků z pohledu první osoby. 
 
 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama