reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

No Man's Sky 'Visions' jsou tu a přináší další podstatné vylepšení

22.11.2018, Jan Vítek, aktualita
No Man's Sky 'Visions' jsou tu a přináší další podstatné vylepšení
Debut hry No Man's Sky byl hodnocen velice špatně a zákazníci nešetřili slovy o podvodu a šlendriánu. Autoři hry se nejdříve klidili z "očí" veřejnosti, ale pak začali pracovat na vylepšení svého titulu. 
Uprostřed letošního července Hello Games přišli s aktualizací NEXT, kterou nyní doplňuje či nahrazuje nová verze pojmenovaná Visions. Informace o ní nejdříve neoficiálně unikly na web, ovšem už krátce poté se nová verze objevila oficiálně. 
 
 
Hello Games ale nedávno přišli s jinou aktualizací své hry, která dostala podtitul The Abyss a zaměřila se na hraní pod vodní hladinou a příslušné prvky. Nedlouho poté tak přichází další velká aktualizace, jejímž účelem je rozšířit nabídku různých prostředí a krátce řečeno se zaměřuje na rozmanitost.  
 
 
Ve svém popisu Hello Games mluví o tom, že se setkáme s mnohem rozmanitějšími planetami a vesmírem celkově. Bude tu i nová fauna a flóra, více věcí k objevení v rámci archeologie (budovy, pozůstatky různých bytostí) či záchranných misí, atd. A jak ukazuje doprovodné video, barvami se skutečně nešetřilo a světy celkově vypadají živější, dynamičtější a plné života. 
 
Nyní už jsou v provozu oficiální stránky nabízející aktualizaci Visions a další informace a ukázky z ní. Jedná se o další aktualizaci nabízenou zdarma, a to od dnešního dne pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Je tak dobré vidět, že Hello Games i přes velice rozpačitý start na další vývoj nezanevřeli a i více než rok po vypuštění první verze na hře pilně pracují. Nyní je také hra v akci na Steamu k dispozici s poloviční slevou a nejnovější ohlasy uživatelů jsou "velice kladné". 
 


reklama