reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové DLC pro Prey nás asi pošle na Měsíc

5.3.2018, Jan Vítek, aktualita
Nové DLC pro Prey nás asi pošle na Měsíc
Prey byl jednou z nejvíce pozoruhodných her v minulém roce, ovšem společnosti Bethesda a Arkane Studios byly jeho vypuštění na trh spíše mlčenlivé na téma jeho pokračování, ať ve formě nového titulu nebo spíše DLC. 
Nový Prey, který se ve svém tématu a zpracování poněkud odpoutal od původního dílu, byl horké téma v loňském květnu. Stal se z něj díky své originalitě a atmosféře jedna z nejpozoruhodnějších her za rok 2017, a tak se řada lidí ptala, zda si Bethesda a Arkane Studios nechystají nějaký nášup. Ten se nejspíše skutečně chystá a mohl by nás zavést na povrch Měsíce. 
 
Speedrun: Prey dokončen za 7 minut
 
Už v době příchodu hry na trh se mluvilo o tom, že DLC je v plánech, a to právě ve formě datadisku, který prodlouží celý příběh, ovšem od té doby jsme na toto téma neslyšeli nic. 
 
 
Nyní tu máme nový tweet s titulkem: Opravdu víme, co je tam venku? Součástí tohoto tweetu je také krátké video, které nás nenechá na pochybách, že teď už nepůjde jen o základnu obíhající kolem Měsíce, ale o něj samotný. 
 
V samotné hře také existují narážky na to, že právě na Měsíci existuje druhá základna Transtar, takže tyto náznaky jsou v podstatě zřejmé. Očekávat můžeme nějakou formu pokračování a tvůrci si dali tu práci, že pro něj vytvořili zbrusu nové prostředí, respektive lze spíše očekávat nové mapy, ale staré známé předměty, zbraně, stroje, atd. To vše ale v prostředí měsíční gravitace. 
 
Ve prospěch toho, že se datadisk skutečně chystá, mluví také zkušenosti s Bethesdou a Arkane Studios. Bethesda sama takto podpořila život titulů v sérii Elder Scrolls a Fallout a Arkane Studios zase přichystali rozšíření pro dva své díly Dishonored. 
 
Přijde tak nové DLC pro Prey při příležitosti ročního výročí vydání původní hry, čili na začátku května? Na to si musíme počkat. 
 
Zdroj: Twitter


reklama