reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nový trailer Wolfenstein 2 The New Colosus: do práce nevhodné

21.9.2017, Jan Vítek, aktualita
Nový trailer Wolfenstein 2 The New Colosus: do práce nevhodné
Nový trailer připravený tvůrci hry Wolfenstein 2 The New Colosus už ukazuje pečlivě sestříhané záběry ze samotné hry, které slibují pořádnou dávku americké hrdosti, létajících kulek, výbuchů, vulgarismů, sexu a samozřejmě nacistických smrťáckých robotů.
Wolfenstein II: The New Colossus přijde jako pokračování prvního dílu z roku 2014 (pokud mluvíme o moderní sérii, pochopitelně) již brzy, a to 27. října. Sleduje další osudy nacistů, kterým se podařilo vyhrát druhou světovou válku a dokázali i ovládnout samotné Spojené státy. Tam přitom dle Bethesdy nejednají zrovna v rukavičkách. Manhattan změnili v pustinu, New Orleans odřízli zdí a město pak začali systematicky vypalovat i s obyvateli a i v jiných částech se chovají, jak se jim chce. 
 
 
Jsou to prostě řádní náckové na steroidech, včetně oblíbených robotických psů a vůbec dalších robotů různých velikostí nepočítaje strojově mašírující stormtroopery, na nichž už také není téměř nic lidského. Účel je zřejmý, vyvolat zvláště v amerických hráčích opravdovou snahu oživit amerického bojového ducha a nakopat nacisty do bratwurstů, a to v doprovodu řádné dávky drsných i komických hlášek. Nic jiného jsme od Wolfensteina II ani nečekali a nic jiného nám nový trailer neslibuje. 
 
 
Ústřední postavou bude stejně jako dříve B.J. Blazkowicz, který se stane hlavní oporou hnutí odporu a v jeho kůži si užijete dost akce často zakončované efektně ztvárněnými fatalitami. Mnohé z toho ukazuje uvedený trailer, který si raději pusťte doma, pokud zrovna sedíte v práci. Však dle úvodního upozornění obsahuje stříkající krev, násilí, sex a částečnou nahotu, vulgarismy i užívání drog. 
 
Wolfenstein II: The New Colossus přijde ke konci října ve verzích pro PC, Xbox One i PS4 a v příštím roce dokonce i pro Nintendo Switch.
reklama