reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA chce před Gamescomem odhalit "velkolepá překvapení"

31.7.2018, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA chce před Gamescomem odhalit "velkolepá překvapení"
Vypadá to, že starší informace o představení nové generace GeForce na Gamescomu nelhala. Nyní se samotná NVIDIA zmínila o tom, že ještě krátce před touto akcí můžeme očekávat velkolepá překvapení. 
NVIDIA představí nové GeForce na Gamescomu, hlásal titulek na konci letošního června. Tato světově největší herní výstava letos začíná 21. srpna v německém Kolíně a NVIDIA slibuje, že GeForce tam bude velkým tématem. 
 
 
Zve tak do Kolína, kde chce ještě před začátkem Gamescomu "oslavit hraní" a konkrétně nás láká na nová exkluzivní dema her s možností vyzkoušení, prezentace od řady velkých herních vývojářů a také na jistá "velkolepá překvapení". A pokud mají být karty na této akci velkým tématem, nelze si pod tím představit nic jiného než představení nové generace. Ostatně v případě té stávající už nás NVIDIA nemá čím překvapit. 
 
Navíc, jak je pravidlem při představování nových podstatných produktů, NVIDIA si přichystá vlastní akci, která proběhne už v pondělí 20. srpna, a to od půl šesté večer CET (CEST?), čili našeho času. Samotné prezentace začnou v šest a lze očekávat, že Jensen Huang vypustí do publika "bombu" až jako poslední z prezentujících. 
 
Je nutno říci, že NVIDIA zatím velice dobře maskovala, co si pro hráče vůbec chystá. My v podstatě s jistotou nevíme ani to, jestli nová generace ponese čipy Turing, Volta či jiné, jestli půjde o 12nm, nebo 7nm čipy, natož pak to, jaký budou mít výkon a specifikace. Jako nejpravděpodobnější se ale stále jeví 12nm generace Turing, která by nemusela dnešní Pascaly ani tak nahradit, jako spíše doplnit. I tak ale můžeme doufat, že už půjde o 7nm čipy a v takovém případě by se asi děly velké, či přímo "velkolepé" věci. Ty budeme moci sledovat živě z pohodlí domova, protože událost bude streamována do světa. 
 
Starší informace také udávají, že můžeme očekávat na konci srpna kartu GeForce GTX 1180, o měsíc později pak GTX 1170 a jistou GTX 1180+ (ať je to, co je to - nejspíše už nereferenční modely) a na konci října pak GTX 1160. 
 
Zdroj: NVIDIA


reklama