reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Podivná vývojářská verze PlayStation 5 se ukázala

3.12.2019, Jan Vítek, aktualita
Podivná vývojářská verze PlayStation 5 se ukázala
Už před řadou měsíců jsme viděli náčrtek zařízení, které bylo označeno za možnou příští konzoli firmy Sony. Nyní se ukazuje, že designér se skutečně takto vyřádil, ovšem ve skutečnosti jen na vývojové verzi. 
Můžeme tak vidět, že skutečně nešlo o jen nějaký podivný náčrtek a grafickou studii, nýbrž opravdu o konzoli PlayStation 5, i když jen v podobě vývojářské sady. 
 
 
Hned dvě taková zařízení byla vyfocena vedle sebe a předložena jistým The Drunk Cat na Twitteru
 
 
Tom Warren z The Verge pak přímo potvrdil, že toto je opravdu vývojová konzole PlayStation 5, jejíž design byl přitom podřízen především tomu, aby se zajistilo kvalitní chlazení pro zátěžové testy. Ostatně průduchy jsou dobře vidět, přičemž všechny jsou po stranách, aby bylo možné jednotlivé konzole klást na sebe. Pak si můžeme všimnout předních tlačítek, slotu pro optické disky a vypadá to také na malý integrovaný displej, pravděpodobně pro diagnostiku. 
 
 
Nelze očekávat, že se finální produkt bude této sadě podobat a spíše lze očekávat, že bude vypadat zcela jinak. Ve vývojové verzi by také měla být integrována kamera, takže tu by mohla mít i finální, ale pro jaké účely, to se zatím můžeme jen dohadovat. Možná že bude určena především pro streaming, který nabírá na popularitě. 
 
 
Můžeme si také ukázat podobu vývojové verze konzole PlayStation 4, která vypadá spíše jako klasický desktop, jehož autor skříně se na svou dobu trošku odvázal. 
 
Zdroj: The Drunk Cat via Twitter 


reklama