reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Příští sobotu začíná alfatestování hry Anthem od Bioware, ještě se lze přihlásit

30.11.2018, Jan Vítek, aktualita
Příští sobotu začíná alfatestování hry Anthem od Bioware, ještě se lze přihlásit
Zlí jazykové tvrdí, že s příchodem hry Anthem se nám rýsuje další průšvih z dílen Bioware. Co je na tom pravdy, to nám umožní zjistit chystaný uzavřený alfatest, který se chystá na 8. prosince a ještě nyní se do něj lze přihlásit. 
Studio Bioware si pošramotilo svou reputaci hrou Mass Effect: Andromeda, jejíž neúspěch zapříčinil i to, že celá série byla uložena k ledu. Nyní si máme nechat spravit chuť díky titulu Anthem, který lze označit za kooperativní akční RPG ze sci-fi světa. To přijde v konečné verzi na trh 22. února 2019 pro PC, Xbox One a PS4 a během příštího víkendu, čili 8. a 9. prosince si budeme moci vyzkoušet hru v rámci uzavřeného alfatestu. 
 
 
Pokud máte zájem si hru také vyzkoušet, musíte se do alfatestu přihlásit do 4. prosince, a to prostřednictvím programu EA Community Playtesting, jak se popisuje na stránkách Electronic Arts
 
 
Je třeba ale upozornit, že i když se do programu přihlásíte, není tu žádná záruka, že si hru opravdu budete moci vyzkoušet. To bude záviset na libovůli firmy EA a ta také dává jasně najevo, že není povoleno z daného testu zveřejňovat jakékoliv materiály a se zpětnou vazbou se máme hlásit pouze na uzavřených fórech pro testery. 
 
 
Ještě před 8. prosincem se vyvolení v e-mailu dozví, že byli vybráni a už předem jim EA sděluje, že bude během testů ladit servery a také nastavení matchmakingu, čili výběru spoluhráčů/protihráčů. Co se týče hardwaru, potřebovat budeme 64bitové Windows 10 a dále Intel Core i5 3570 nebo AMD FX-6350, 8 GB RAM, kartu úrovně Nvidia GeForce GTX 970 4GB či AMD Radeon R9 390 8GB a 60 GB na disku. 
 
EA také plánuje, že na začátku příštího roku nabídne demoverzi hry, jenomže bohužel ne opravdu pro každého. "VIP" osoby si ji vyzkouší od 25. ledna a členové Origin Access či EA Access pak od 1. února. Právě ti si také budou moci zahrát finální verzi o týden dříve, čili už 15. února.
 
Uvidíme tak, zda bude Anthem stát za to. Doposud byl označen za mix titulů Titanfall, The Division a Destiny. Z technického hlediska tato hra vypadá velice dobře, ale je otázka, jaká zábava bude poletovat po světě v bojovém obleku, střílet po všem, co se hne a koukat se na to, jak od nepřátel odpadávají čísílka a komba. No uvidíme, zatím to vypadá, že doposud skalní fanoušci Bioware budou se slušnou pravděpodobností opět naštvaní, ale jak to bude se zbytkem herní komunity?
  
Zdroj: Electronic Arts


reklama