reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Prodejce začíná omezovat prodej SNES Mini, jen 1 kus na zákazníka

5.7.2017, Jan Vítek, aktualita
Prodejce začíná omezovat prodej SNES Mini, jen 1 kus na zákazníka
Předprodej konzole SNES Mini je ostře sledovaný, neboť se čeká na to, kam až se ceny vyšroubují a jak Nintendo dokáže či nedokáže uspokojit vysokou poptávku po této staronové herní klasice. To už doprovázejí i nová opatření. 
Jeden z největších prodejců (nejen) hardwaru na západních trzích, společnost Amazon, už začala pozměňovat předobjednávky na očekávanou konzoli Nintendo SNES Mini, která přitom přijde na trh až na konci září. Lidé, kteří měli předobjednaných více kusů této konzole, tak začali dostávat následující dopisy. 
 
 
V nich je Amazon prostě informuje jednak o tom, že v nabídce Amazon.co.uk už je jen jeden záznam o konzoli Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, a to s cenou 70 liber, což je dobrá zpráva vzhledem k tomu, kam až se vyšroubovaly ceny. Nicméně součástí toho je, že jeden zákazník si bude moci koupit pouze jeden kus konzole, takže pokud si jich už někdo předobjednal více, má smůlu. 
 
Nintendo přitom ujišťuje, že této konzole na trh dodá mnohem více kusů než v případě NES Classic Edition, ale žádná specifická čísla nám k tomu neposkytne. Je ale zřejmé, že se tímto krokem Amazon (možná na požádání Nintenda) snaží bojovat proti překupníkům, kteří skupují konzole ve velkém, šroubují jejich ceny nahoru a na jejich prodeji pak bohatnou. I tak se ale předpokládá obrovský zájem, který Nintendo možná ani v tomto případě nebude schopné uspokojit. 

Zdroj: KitGuru
reklama