reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

PUBG Lite Open Beta v Evropě startuje za týden

2.10.2019, Jan Vítek, aktualita
PUBG Lite Open Beta v Evropě startuje za týden
Příští týden, a to přesněji 10. října, bude v Evropě spuštěno otevřené betatestování hry PUBG Lite. To platí pro všechny Evropské země včetně Ruska až na Velkou Británii a Vatikán. O čem to bude? 
PUBG Lite je zdarma dostupná verze původního titulu s celým názvem PlayerUnknown's Battlegrounds, která je navíc optimalizovaná pro podstatně slabší počítače. Není tak divu, že otevřená betaverze této hry byla nejdříve testována v Latinské Americe, Asii a v Africe. Do Evropy včetně Ruska dorazí 10. října, ale ostrouhají hráči ve Velké Británii a nejvyšší představitelé Římskokatolické církve. 
 
 
Plná verze PUBG aktuálně přijde na Steamu na 30 eur, takže pokud měl někdo zájem si vyzkoušet, o čem to celé je a proč to hraje tolik lidí, a zároveň jej přitom nelákaly alternativy jako Fortnite, bude mít nyní možnost si vyzkoušet odlehčenou verzi zdarma. A zdarma nebude jen otevřená beta (pochopitelně), ale i finální verze hry. Ostatně Fortnite je také k dispozici zdarma a jak hezky plní pokladničku firmy Epic, která si i kvůli tomu může nakupovat exkluzivity pro svůj obchod. 
 
 
Velice populární je také mobilní verze této hry, čili PUBG Mobile, která je také k dispozici zdarma, takže tvůrci mají tento koncept jistě velice dobře vyzkoušen a vědí, jak mohou jinými způsoby než prodejem samotných kopií hry vydělávat. Ostatně PUBG Mobile je ze všech dostupných verzí tou nejhranější s průměrem 50 milionů hráčů za den a celkem 400 miliony stáhnutých instalací. 
 
Právě ve spojitosti s PUBG Mobile tu máme také malou novinku, a sice že díky licenčnímu ujednání do hry přibydou postavy od AMC ze seriálu The Walking Dead včetně jejich zbraní a výbavy, jako je baseballová pálka, katana či motocykl.  
 
Zdroj: Hexus.net 


reklama