reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer uvedl herní myš Basilisk s 16.000dpi snímačem

3.9.2017, Milan Šurkala, aktualita
Razer uvedl herní myš Basilisk s 16.000dpi snímačem
Razer přichází s novou herní myší, která se může chlubit optickým 5G snímačem s rozlišením až 16.000 dpi. Hráče potěší také možností si myš nastavit k obrazu svému, ať už jde o velikost tlačítek nebo tuhost skrolovacího kolečka.
Na trhu herních myší se objevuje novinka Razer Basilisk. Tato myš je vybavena optickým 5G snímačem, jehož rozlišení může být nastaveno až na 16.000 dpi (ten byl použit už např u DeathAdder Elite a Lancehead Tournament Edition). Rozlišení pak lze měnit speciální páčkou, která je dodávána ve dvou velikostech a vy si sami můžete vybrat, kterou z nich chcete používat. Stačí ji zmáčknout a DPI se pak dočasně změní.
 
Razer Basilisk
 
Další nastavitelnou funkcí je tuhost skrolovacího kolečka pomocí ovladače na spodní straně myši. Jiná nastavení pak lze provádět pomocí softwaru Razer Synapse 3 a uživatelská nastavení lze ukládat nejen do myši samotné, ale také na cloud Hybrid On-board and Cloud Storage. Jen programovatelných tlačítek Hyperresponse je zde osm.
 
Razer Basilisk s klávesnicí
 
Pokud si někdo rád hraje se světly, technologie osvětlení Razer Chroma mu umožní si pohrát s 16,8 miliony barvami. Rozměry myši činí 124×75×43 milimetrů a váží 107 gramů. Připomeňme, že jde o drátovou myš.
 
Razer Basilisk DPI tlačítko
 
Prodej začne již v tomto měsíci na RazerStore.com za 69,99 EUR (cca 1800-2000 Kč) a běžně bude v obchodech k dostání ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama