reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer Wolverine: libo řádný gamepad i pro PC?

25.8.2017, Jan Vítek, aktualita
Razer Wolverine: libo řádný gamepad i pro PC?
Pokud z nějakého důvodu preferujete hraní her s využitím gamepadu i na PC, můžete svou pozornost obrátit k novému Razer Wolferine. Ten je určen pro Xbox One i právě pro PC a nabídne vyměnitelné části i možnost mapování funkcí.
Razer se sám chlubí, že jeho Wolverin Ultimate je ten nejvíce přizpůsobitelný gamepad pro Xbox One a PC. Jde o to, že nabízí vyměnitelný D-Pad a ovladače pro palce, přičemž šest tlačítek je možno přemapovat, a to pomocí softwaru Razer Synapse. Třešničkou je pak RGB LED podsvícení Razer Chroma. 
 
 
Vyměnitelné části mají jinou výšku a profily a je otázka, zda něco takového bude užitečné, což bude silně individuální. V případě ovladače D-Pad tu jsou na výběr dvě provedení, a to jednak jako samostatná segmentovaná tlačítka (viz první foto) nebo jako jednolité kolečko (druhé foto). 
 
 
Pro každý palec tu máme směrové ovladače, levým budeme sahat po zmíněném D-Padu a pravým pak po obvyklých tlačítkách ABXY. Pak tu jsou ještě "extra tlačítka pro pokročilé hráče", a to dva mapovatelné Multi-Function Bumper vespod, čtyři Multi-Function spouště vepedu a také jisté tlačítko Quick Control Panel. Všechna tato si můžeme přemapovat dle libosti právě v Razer Synapse. 
 
 
RGB podsvícení Chroma je zde realizováno proužkem v horní části u loga Xbox a pak bude podsvícený ještě D-Pad a nejspíše tlačítka ABXY. Ovladač přichází vybaven také třímetrovým odpojitelným kabelem s konektorem Micro USB na jeho straně a sám má také 5mm audio port pro headset. Jeho rozměry jsou 106 x 156 x 66 mm a hmotnost 260 gramů. K dispozici bude někdy v posledním letošním čtvrtletí za cenu 180 eur. 
 
Zdroj: Hexus.net
reklama