reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Skin AK-47 pro Counter-Strike: GO se prodal za 400.000 USD

21.4.2023, Milan Šurkala, aktualita
Skin AK-47 pro Counter-Strike: GO se prodal za 400.000 USD
Skiny do her mohou být někdy hodně drahé. Před pár dny se takto prodal skin AK-47 do hry Counter-Strike: Global Offensive za 400 tisíc USD. Uživatel prodal současně i mnohem levnější, ale stále hodně drahý nůž za dalších 100 tisíc USD.
Před několika dny se povedl druhý největší prodej skinů pro Counter-Strike v historii. Uživatel Lukusbums totiž prodal dva skiny v celkové hodnotě 500 tisíc USD (10,7 mil. Kč). Skiny pro CS nebývají levné a s tím, jak Valve oznámilo, že skiny z CS:GO půjde použít i v novém Counter-Striku 2, který by se měl představit v letošním létě, se zájem o ně výrazně zvýšil. S navýšením zájmu logicky roste i cena. Tento prodej zahrnoval dvě položky. Tou levnější byl nůž Karambit Case Hardened ‘Blue Gem’ za 100 tisíc USD ve stavu "well-worn".
 
AK-47 skin
 
Tím hlavním pak byl ale skin Tier 1 Case Hardened 'Blue Gem' pro AK-47, který byl dán do prodeje v listopadu 2022. Ten je výjimečným tím, že jde o vzácný vzor #661 a také jde o stav "minimal-wear". Aby toho nebylo málo, obsahuje také čtyři nálepky Katowice 2014 Titan Holo, kde každá z nich má cenu 60 tisíc USD (ty jsou nejdražší nálepkami v celém CS:GO). Nejde ale o nejdražší skiny pro CS:GO, které existují. Výše zmíněný nůž byl prodán "jen" za 100 tisíc, nicméně existuje i ve stavu "factory new", takový je ale jen jediný na světě. Ten se ale ještě neprodal. Jeho majitel ho totiž nechce prodat, alespoň ne za nabízené částky, přestože dostal nabídky i na 1,5 mil. USD.
 
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama