reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Steam chystá další slevy: Lunar New Year Sale

25.1.2018, Jan Vítek, aktualita
Steam chystá další slevy: Lunar New Year Sale
Valve se chystá brzy po vánoční smršti opět roztočit slevový kulomet a spustit Lunar New Year Sale. Tato akce proběhne uprostřed února a opět se můžeme těšit na to, že zlevněna bude celá řada herních titulů i hardware.
Společnost Valve stihla od konce loňského října do konce roku 2017 rovnou tři slevové akce pořádané při příležitosti Halloweenu, Černého pátku a Vánoc. Nyní se chystá opakovat další, která je spojena s lunárním novým rokem, což jen ukazuje na to, jak důležitý už je pro Steam východní trh a především Čína. 
 
 
Letos totiž spadá začátek Čínského nového roku na 16. únor, přičemž slevová akce Steam Lunar New Year Sale začne už o den dříve a potrvá do 19. února. Už dříve takové slevové akce na Steamu proběhly, ale v loňském roce ji Valve z nějakého důvodu vynechalo. Poněkud tak diskriminovalo rok kohouta, ale nadcházející rok psa se opět dočká. 
 
Můžeme také uvažovat o tom, že ve slevě budou především tituly oblíbené v Asii, takže by to mohl být třeba extrémně populární PUBG - Playerunknown's Battleground plus řada titulů, které u nás ani moc neznáme. Ale uvidíme, jak se k tomu Steam postaví. 
 
Vedle toho se objevila informace, že vývojáři her testují novou funkci, která jim umožní pořádat živé streamy na jejich herních stránkách. Mluvíme o Steam Developer Streaming jako o zatím pilotní službě, která byla vyzkoušena třeba vývojáři cyberpunkového titulu The Red Strings Club. Zatím neexistuje možnost, jak na Steamu vyhledávat aktivní herní streamy vývojářů, a tak je třeba se spolehnout na informace z komunitních stránek Steamu, kde může být předem umístěno upozornění. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama