reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Steam odstartoval letní výprodej

26.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Steam odstartoval letní výprodej
Herní platforma Steam odstartovala svou každoroční velkou prodejní akci Summer Sale, čili letní výprodej. Propaguje především tituly Assassin’s Creed Odyssey a Devil May Cry 5 s výraznými slevami, ale ty se týkají mnoha dalších her.
Steam Summer Sale je jako obvykle nadžánrový a obecný, takže slevy najdeme všude. V případě jmenovaných titulů Assassin’s Creed Odyssey a Devil May Cry 5 jde jednak o padesátiprocentní a pak o třetinovou slevu a není problém najít i 75% či ještě větší slevy. Ty se ale pochopitelně týkají spíš starších titulů. 
 
 
Jako obvykle pak odstartování slev přineslo menší nestabilitu steamových serverů, které se potí pod přívalem lidí zkoumajících nabídku, ovšem aktuálně, i když jsou stránky Steamu trošku línější než obvykle, vše funguje bez problémů. 
 
Vedle nabídky individuálních her se slevou tu samozřejmě máme také obvyklé balíčky čítající celé řady. Jde třeba právě o Devil May Cry, případně sérii Dishonored, Divine Divinity s 90% slevou, Arma, Mortal Kombat, Hitman, The Elder Scrolls a další. Vybírat si můžeme také hry dle celkové ceny, a to do 5 či 10 eur a mezi ně patří i The Witcher 3: Wild Hunt za pouhých 9 eur, jen za 4 eura je k mání Baldur's Gate I či II: Enhanced Edition a za 4,50 pak Deus Ex: Mankind Divided. 
 
Letní výprodej oficiálně odstartoval včera 25. června a potrvá až do 9. července, takže na výběr je dost času, přičemž všechny aktuální slevy mají být nabízeny po celou tuto dobu. 


reklama