reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tři herní myši od Corsairu včetně levné Harpoon Wireless

9.1.2019, Milan Šurkala, aktualita
Tři herní myši od Corsairu včetně levné Harpoon Wireless
Společnost Corsair poslední dobou vedle pamětí vyrábí i spoustu dalšího příslušenství. Jsou zde i myši a na CES 2019 představili trojici nových. Bezdrátovou Harpoon RGB WIreless a dražší drátové M65 RGB Elite a Ironclaw RGB.
Ani společnost Corsair na CES 2019 na sebe nezapomněla upozornit novými produkty. Mezi nimi byly i tři nové herní myši. Zajímavá je především Harpoon RGB Wireless, která nabídne solidní funkce za poměrně příznivou cenu $49. Jde o bezdrátovou myš se senzorem, jehož rozlišení je 10000 dpi a má i RGB osvětlení. To pochopitelně ovlivňuje výdrž. Pokud používáte funkci Slipstream Wireless, která každých 0,5 ms skenuje frekvenční spektrum, aby používala nejméně zarušené pásmo a snižovala latence pod 1 ms, počítejte se 30 hodinami. S Bluetooth jste na 40 hodinách a s vypnutým osvětlením se lze dostat až na 60 hodin. Myš by měla fungovat na vzdálenost až 20 metrů. Lze ale připojit i USB kabel a používat ji jako drátovou myš. Má 6 programovatelných tlačítek a hmotnost 99 gramů.
 
Corsair Harpoon RGB Wireless
 
Corsair Harpoon RGB Wireless
 
Dále jsou tu i herní drátové myši, přičemž obě využívají snímače Pixart PMW-3391 s rozlišením 18000 dpi. První z nich je M65 RGB Elite, která má tlačítko pro rychlou změnu DPI např. pro snížení citlivosti myši a přesnější míření (ideální pro snipery). Myš s hliníkovým tělem umožňuje uživatelům měnit rozložení hmotnosti a RGB osvětlení lze řídit pomocí aplikace Corsair iCUE.
 
Corsair M65 RGB Elite
 
Corsair M65 RGB Elite
 
Nakonec tu máme ještě Ironclaw RGB. Ta je svými rozměry určena pro větší ruce a vyznačuje se hmotností 105 gramů. Obě dvě drátové myši se budou prodávat za cenu $59. Společnost představila také dvě nové podložky. MM350 Extended XL má rozměry 93×40 cm a nejde o podložku jen pod myš, ale i pod klávesnici. V případě, že si vystačíte s podkládáním myši, je zde MM350 XL s rozměry 45×40 cm.
 
Corsair Ironclaw RGB
 
Corsair Ironclaw RGB
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama