reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft přichystal předplatné UPlay+ pro PC, co nabídne za 15 eur?

11.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft přichystal předplatné UPlay+ pro PC, co nabídne za 15 eur?
Letošní rok her je ve znamení rozmachu nových služeb, které se jednak týkají předplatného, za něž si můžeme libovolně hrát tituly z nabídky a pak tu máme i počátek streamovacích služeb. Ubisoft UPlay+ se týká právě předplatného, takže co nabídne?
Možnost předplatit si hry z nabídky některého z obchodů či vydavatelů může být pro řadu lidí velice výhodná. Stačí si spočítat, kolik nás stojí hry, které si od takové firmy kupujeme, přičemž právě pro ni to bude jistě velice výhodné také, a to už jen kvůli tomu, že placení předplatného znamená pravidelný a v podstatě jistý příjem. Nicméně jak se takové služby osvědčí, to se teprve uvidí, ostatně platit předplatné za celou nabídku Steamu by jistě přilákalo mnohé, ale pokud jde o knihovnu jen Ubisoftu či jiného nakladatele, to už je něco jiného. 
 
 
Jak nám sděluje úvodní obrázek, UPlay+ si budeme moci vyzkoušet zdarma, pokud se ke službě přihlásíme do 15. srpna. Pak získáme bezplatný přístup od 3. do 30. září a poté už to bude za poplatek 15 dolarů či eur měsíčně. To celé je k dispozici pouze pro PC. 
 
 
UPlay+ znamená přístup k více než stovce PC her, což zahrnuje i lepší edice se všemi nejnovějšími DLC a expanzemi. Také se budeme moci zúčastnit betatestování nových her a k těm nově nabízeným získat přístup o tři dny dříve než ostatní, kteří si budou kupovat jednotlivé kopie za běžnou cenu. Co se týče zkušebního měsíce, který končí 30. září, dle dostupných informací s tím není spojen žádný závazek. Účet tak budeme moci kdykoliv zrušit. Na druhé straně se Ubisoft nezmínil o žádných případných dlouhodobějších plánech, čili třeba o ročním předplatném za zvýhodněnou cenu. Dozvíme se však, že UPlay+ bude spolupracovat s platformou Stadia, díky čemuž si nebudeme muset kupovat ani hry a ani výkonnou sestavu. Zapotřebí ale bude velice kvalitní internetové připojení. 
 
 
Ubisoft dále představil své herní novinky. Máme tu Watch Dogs: Legion, v níž budeme opravdu pobíhat po Londýně, který bude ovládat zločinecká soukromá vojenská korporace Albion, která má ve městě vyhlášeno stanné právo a zapadlé uličky zase budou ovládat gangy. Zahrajeme si za člena hackerů DedSec, kteří si vzali za úkol osvobodit lidi od této tyranie. 
 
Máme už potvrzeno, že jakékoliv NPC, které ve hře potkáme, se bude moci stát naším PC, čili si za ně budeme moci zahrát. Znamená to tak, že si můžeme najmout armádu babiček, ale doporučeno je samozřejmě volit si takové postavy, s nimiž budeme mít šanci uspět. Ostatně na průměrnou stařenku se nehodí role Enforcer, Infiltrator a ani Hacker. Noví Watch Dogs přijdou 6. března a podporovat budou DirectX RayTracing.
 
 
Dále tu máme Assassin's Creed Odyssey Story Creator Mode pro design vlastních dobrodružství, For Honor: Shadows of the Hitokiri nebo plánovanou betu pro Ghost Recon Breakpoint (od 5. září). 
 
Zdroj: Ubisoft


reklama