reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft pro Assassin’s Creed Odyssey připravil editor questů

24.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft pro Assassin’s Creed Odyssey připravil editor questů
Pokud byste si rádi zkusili vytvořit vlastní dobrodružství ve světě hry Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft vám dává tu možnost. K dispozici je totiž Story Creator, čili prostě a jednoduše editor questů. 
Hry od Ubisoftu nejsou zrovna známy jako ty, které lze dobře modifikovat a přidávat si do nich obsah, ale v případě Assassin’s Creed Odyssey to bude jinak alespoň s ohledem na příběh. Díky zveřejněnému editoru Story Creator si budeme moci tvořit různé questy i celé příběhy a ty sdílet s ostatními. Nejde tak přímo o možnost modifikace hry, ale pokud se kolem Story Creatoru sejde silná komunita, může to životnost tohoto dílu značně prodloužit. Ostatně na nejbližší dobu se žádný další díl Assassin’s Creed nechystá, takže pro to bude prostor. Následovat má Assassin’s Creed Kingdom, ale ne letos. 
 
 
Tato možnost přichází také v pravý čas i díky tomu, že Odyssea ještě více než předchozí díly patří do žánru RPG a o to větší hodnotu pak mohou nové příběhy tvořené přímo hráči mít. Těžit z toho může samotný Ubisoft, prostí hráči i autoři nových questů, protože se už nejednou stalo, že si takového amatéra všimlo herní studio a pozvalo jej do vlastních řad. 
 
Bude ale zapotřebí mít pořádný zápal, ostatně Story Creator přichází se 157stránkovým manuálem, takže kdo se do něj chce opravdu ponořit, bude potřebovat spoustu času. Software využívá ty samé nástroje, jaké byly zapotřebí i pro tvorbu příběhu samotné hry.
 
Několik nových questů už bylo fanoušky vytvořeno, ovšem většinou má jít o jednoduché grindování, jehož účelem je jednak zkrátit si proces zvyšování úrovně postavy a pak získat tuny peněz, takže jde v podstatě o cheaty. Doufejme, že časem se objeví lepší materiál, který mezi ostatním balastem jen tak nezapadne. 
 
Pokud máte zájem, účet na Uplay a zakoupenou kopii hry, můžete pokračovat do Story Creatoru, což je webový nástroj a ne stáhnutelný a spustitelný program. 
 
Zdroj: Ubisoft


reklama