reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Assassin’s Creed Kingdom se podívá za Vikingy

8.4.2019, Jan Vítek, aktualita
Assassin’s Creed Kingdom se podívá za Vikingy
Vikingové dali světu mytologii, bez které by nebylo dnešní fantasy a v podstatě ani sci-fi tím, čím je. Pokud se tak má příští Assassin’s Creed pohroužit do jejich světa, bude mít rozhodně z čeho čerpat, a to v díle Kingdom. 
Hlavní zpráva je ta, že nastává menší pauza a že letos žádný nový Assassin’s Creed nebude, alespoň žádný hlavní titul. Od roku 2009 Ubisoft přitom vynechal pouze jeden rok, a to 2016, v němž nepředstavil nový díl z hlavní série. Poté následovaly dobře známé a úspěšné tituly Origins a Odyssey, takže můžeme být zvědaví na to, jak se na Kingdom podepíše roční pauza. Je možné, že jedním z důvodů je i to, že nový díl už bude určen pro herní konzole příští generace. 
 
 
Aby bylo jasno, Assassin’s Creed Kingdom dosud nebyl oficiálně odhalen, ale úniky informací o chystaných hrách této série jsou běžné a obvykle i pravdivé. A jak už bylo řečeno, pokud se má Ubisoft po Egyptu a Řecku zaměřit i na starověkou/středověkou Skandinávii, těžko výběrem takového tématu šlápne vedle.  
 
Kde se však objevila informace o titulu Kingdom? Jde o plakát ze hry The Division 2, který ukazuje Vikinga třímajícího artefakt Jablko Ráje, který je známý právě ze série Assassin’s Creed. Nepřehlédnutelný nápis Valhalla už je tu skoro i navíc. Server Kotaku pak potvrzuje, že dle jeho zdrojů jde opravdu o teaser pro příští hlavní titul série. 
 
V tomto roce se tak Ubisoft zaměří na další vývoj svého titulu Assassin’s Creed Odyssey, pro nějž si chystá nový obsah. Je třeba ještě poznamenat, že Kingdom je zatím jen pracovní název a může to být prostě jen kódové označení, takže samotná hra se bude jmenovat jinak. Ostatně čistě pod slovem Kingdom bychom si Vikingy těžko představili, i když to samé platí pro Origins a Ptolemaiovský Egypt na rozdíl od Odysey. 
 
Zdroj: PCGamesN 


reklama