reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft slaví 20 let série Anno a nabízí zdarma Anno 1602

19.12.2018, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft slaví 20 let série Anno a nabízí zdarma Anno 1602
Včera jsme se dozvěděli, že nám Epici nadělili zdarma titul Subnautica a Steam samotný přihodil také titul Sins of a Solar Empire: Rebellion a nyní je to Anno 1602 od Ubisoftu. Ten totiž slaví 20 let série Anno. 
Máme tady tak už slušnou předvánoční nadílku her zdarma, k níž nyní přibyl titul Anno 1602 (nebo Anno 1602 AD). Jde právě o první hru z této série, která byla vypuštěna na trh v roce 1998 jako real-time strategie zaměřená na obchod a správu. Jde tak o menší dárek, který už asi mnohé hráče nenadchne, a to nejen proto, že jde o starší hru. Však mnoho dvacet i více let starých her má dodnes své kouzlo, které je neopustilo, ovšem Anno 1602 bylo už ve své době přijato rozporuplně. 
 
 
Hra byla vyvinuta v Rakousku a poprvé se dostala na trh v Německu, kde se prodávala velice dobře a získala i vysoká hodnocení. V USA se však tak vřelého přijetí nedočkala a americký PC Gamer jí přidělil hodnocení 57 procent. 
 
Jestliže si chcete Anno 1602 vyzkoušet, je k tomu jako obvykle zapotřebí přihlásit se do potřebného obchodu, takže v tomto případě to je Uplay firmy Ubisoft. Stačí si zřídit účet, stáhnout si klienta a ten sám pak mezi hlavními volbami nahoře nabídne "Dárky k Anno 1602" a možnost si hru ihned a bezplatně zařadit do knihovny a stáhnout. 
 
Čas v tomto případě máte do 22. prosince. Požadavky na systém snad ani není třeba řešit, leda tak v tom ohledu, že hra má pracovat na OS Windows XP, Vista, 7, 8 i na moderních desítkách. 
 
Ubisoft ale nenabízí tuto hru zdarma jen proto, aby oslavil 20 let její série. Ta se totiž vrací, a to už 26. února 2019, kdy vyjde Anno 1800, v níž do světa vtrhne průmyslová revoluce. 
 
Zdroj: Ubisoft


reklama