reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Velká herní show Microsoftu: Cyberpunk 2077, Splinter Cell, Anthem, atd.

6.4.2018, Jan Vítek, aktualita
Velká herní show Microsoftu: Cyberpunk 2077, Splinter Cell, Anthem, atd.
Microsoft si má plánovat velkou herní show, kterou rozjede v rámci E3 tento rok. Připravuje si dokonce vlastní budovu oddělenou od hlavního centra, aby měl pro své potřeby dostatek místa. Těšit se můžeme na mnoho zajímavých titulů. 
Hry jako Cyberpunk 2077, nový Splinter Cell či Anthem samozřejmě nemají na svědomí herní studia Microsoftu, ale ten na ně měl přesto získat marketingová práva, ale ještě si raději počkáme na to, zda zdroje těchto informací říkají pravdu. Původ mají mít v rozhovoru mezi Microsoftem a Rectify Gaming, dle nichž firma získala práva na zmíněné tituly plus Madden 19, Borderlands 3 a Battlefield V. Půjde pochopitelně jen o práva prezentovat tyto hry, neboť si nelze představit, že by si EA nechalo v případě Anthem a Battlefieldu lézt Microsoft do zelí a Cyberpunk 2077 je zase plně v režii polských CD Projekt Red. 
 
Herní show E3 2018 proběhne ve dnech 12. až 14. června v Los Angeles
 
Microsoft se také prý chystá představit novinky ohledně The Division 2 a Shadow of the Tomb Raider včetně speciálních nabídek spojených s Windows 10 a platformou Xbox. 
 
To vše znamená, že můžeme očekávat prezentaci zmíněných her ve verzi pro Xbox One či spíše Xbox One X a snad i v PC verzích, pokud je zmíněn systém Windows 10. Ukazuje to také na změnu, která nastala po nástupu konzole Xbox One X. Microsoft si vedle konzole PlayStation 4 nevedl zrovna dobře, na což ukazovala její mnohem lepší prodejnost, a to mělo důvod i v tom, že PS4 byla oproti Xbox One výkonnější.
 
Nyní je to ale právě naopak a Xbox One X si uzmula prvenství jako dosud nejvýkonnější herní konzole, čehož Microsoft evidentně hodlá využít. Však nová verze X nabízí celkový výkon cca 6 TFLOPS, což je více než čtyřnásobek i v porovnání s modernizovanou Xbox One S. PS4 Pro nabízí 4,2 TFLOPS oproti 1,8 TFLOPS starší verze. 
 
Zdroj: KitGuru


reklama