reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Výročí dle AMD: k hardwaru hry zdarma, samolepky i trička

29.4.2019, Jan Vítek, aktualita
Výročí dle AMD: k hardwaru hry zdarma, samolepky i trička
Nyní už máme jasno v tom, o čem bude výroční verze procesoru AMD Ryzen 7 2700X. Nebude to jen upravený heatspreader a jiné balení, ale také dvě hry, samolepka a tričko. Navíc to zdaleka neplatí pouze pro tento procesor. 
Společnost AMD tento týden slaví 50 let po svém vzniku a chystá se podarovat i své zákazníky, kteří se rozhodnou ke koupi nového procesoru nebo grafické karty. A že bychom v některých případech mohli jako dárek dostat i věci v téměř stejné hodnotě, jakou má i námi kupovaný hardware. To se týká konkrétně APU Ryzen 5 2400G a pak grafiky Radeon RX 570. Oba tyto produkty se svými cenami již blíží k hranici 3000 Kč a my k nim přitom můžeme získat dvě moderní hry. Navíc i tričko a samolepku s podpisem Lisy Su získáme přímo k výročnímu procesoru Ryzen 7 2700X 50th Anniversary Edition a ten bude mít také stejný podpis i na svém heatspreaderu. 
 
 
Tato akce možná nepřichází v úplně správný čas vzhledem k tomu, že se na trh už pomalu chystají nové grafické karty a procesory od AMD, ale kdo nepotřebuje mít vše nejnovější, ten může vzít zavděk i hardware, který už je na trhu nějaký ten pátek.
 
Navíc, co se týče aktuálních APU, pak i ta se sice brzy dočkají moderních následovníků, ovšem to budou 12nm čipy a nelze od nich čekat zásadní zvýšení výkonu. A pak tu je také karta Radeon RX 570 s asi nejpříznivějším poměrem výkonu a ceny v případě hraní AAA titulů ve Full HD. Ta není špatná volba ani ve srovnání s moderními GeForce. 
 
 
AMD nyní o výročním procesoru Ryzen 7 2700X mluví jako o Gold Edition a na doprovodném obrázku jasně ukazuje, co všechno k němu dostaneme. Nabídka bude platit po omezenou dobu. 
 
 
Pro všechny ostatní procesory, APU či grafické karty vypsané v tabulce pak platí nabídka her Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition a World War Z zdarma, a to pochopitelně pouze u spolupracujících prodejců. Oficiální tiskovou zprávu jsme ještě nedostali, takže ani nevíme, které české obchody s danou nabídkou přijdou. Budou to ale pochopitelně spíše velké a známé e-shopy. 
 


reklama