reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Warcraft III: Reforged s lepší grafikou, Destiny 2 dočasně zdarma

5.11.2018, Jan Vítek, aktualita
Warcraft III: Reforged s lepší grafikou, Destiny 2 dočasně zdarma
Blizzardi na svém Blizzconu 2018 přinesli jednak velké zklamání pro fanoušky Diabla, ale my se chceme věnovat něčemu jinému. Jde jednak o titul Warcraft III: Reforged, který slibuje značně vylepšenou grafiku a pak tu máme jeden dárek. 
Blizzcon 2018 už skončil a řadě lidem zanechal hořkou pachuť, když se nedočkali 4. pokračování klasického Diabla, ale mobilní verze Diablo Immortal. Nicméně firma už dopředu říkala, že Diablo 4 rozhodně nepředstaví a přichystala si i jiné novinky jako Warcraft III: Reforged. Tento titul má představovat celkový upgrade staré hry, která přišla na trh už v roce 2002. A jak je zvykem v případě podobných přepracovaných her, v nabídce bude i podpora rozlišení 4K. 
 
 
Warcraft III: Reforged obsahuje také expanze Reign of Chaos a The Frozen Throne, přičemž se myslelo také na moderní funkce pro sociální sítě a také hledání adekvátních protivníků pro multiplayer (matchmaking). Stejně tak se dočkáme více než 4 hodin nových filmových scén- 
 
 
Blizzard zdůrazňuje, že každý 3D objekt, ať už jde o postavy, struktury či prostředí, byl znovu vytvořen a my si budeme moci výsledek prohlédnout ve více než 60 kampaní v boji za orky, lidi, noční elfy nebo nemrtvé. K dispozici bude také vylepšený editor map, takže tuto předělávku tvůrci pojali poctivě. 
 
Standardní edice je k dispozici a 30 USD a pak je tu verze Spoils of War Edition za 40 USD, která obsahuje různé skiny pro hrdiny a jiné bonusy. Nicméně jde zatím ještě o předprodej hry, která bude k dispozici až někdy příští rok. 
 
Už nyní si ale můžeme do knihovny Battle.net přidat základní verzi Destiny 2, a to zdarma až do 18. listopadu, po kterém nám hra v knihovně samozřejmě už zůstane. Připravte se ale na download cca 81 GB dat. Pokud už hru máte v knihovně, dostanete alespoň drobnost v podobě speciálního herního emblému. 
 
Bungie aktuálně na Battle.net nabízí Destiny 2: Forsaken a nově pak testují jistý hybridní PvE a PvP 4v4 režim - Gambit. Ten si zájemci mohou vyzkoušet v rámci Gambit Free Weekend, což bude tento pátek až neděle. Nároky nejsou moc krvavé. Krom základního dvoujádrového procesoru to bude karta o úrovni alespoň Nvidia GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB nebo AMD Radeon HD 7850 plus 6 GB systémové RAM.  
 
Zdroj: Hexus.net


reklama