reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Wolfenstein: Youngblood a nároky na PC hardware

19.7.2019, Jan Vítek, aktualita
Wolfenstein: Youngblood a nároky na PC hardware
Už to nebude trvat dlouho a hráči se budou moci vžít do kůže Blazkowiczových dvojčat, která budou v Paříži hledat po svém otci a půjdou přitom přes hromady mrtvol nacistů. Nyní už tak víme, co k tomu bude v PC verzi zapotřebí za hardware.
Wolfenstein: Youngblood je připravován na 26. července, takže už na příští pátek a poprvé se v něm budou doplňovat Jess a Soph Blazkowiczovy, které se vydají do Paříže najít svého pohřešovaného tatínka. Ostatně ten už tou dobou musí být unavený stařec, když jsme jej naposledy zastihli v době, kdy se jeho dvojčata ještě nevyklubala z krví nacistů zkropeného břicha své matky. A už v té době měl za sebou život na vozíku a později jej potkala i menší nepříjemnost, když byl popraven useknutím hlavy. Ale i z toho se tento kabrňák dostal, samozřejmě s přispěním svých přátel. 
 
 
Štafetu ale nyní už přebírá nová krev a my se můžeme podívat, co ta bude potřebovat za železo. V případě minimální konfigurace to bude AMD FX-8350, Ryzen 5 1400 nebo Intel Core i5-3570, čili čtyřjádrový procesor. FX-8000 jsou sice oficiálně osmijádrové, ale všichni dobře ví, jak na tom jsou, zvláště při porovnání s moderními CPU. A krom toho mají stejně jen čtyři matematické koprocesory. Dále to je v minimální konfiguraci 8 GB paměti RAM a GPU úrovně GeForce GTX 770.
 
Pro všechny pak platí nutnost využít 64bitovou verzi systémů Windows 7, 8.1 nebo 10 a pak tu máme doporučenou konfiguraci. Ta zahrnuje Ryzen 5 1600X nebo Core i7-4770, 16 GB RAM a kartu úrovně GeForce GTX 1060, takže z tábora AMD by to mohl být Radeon RX 580 či 590. 
  
 
Wolfenstein: Youngblood ale bude také podporovat technologie NVIDIA RTX, takže ve specifikacích se objevuje také karta GeForce RTX 2060. Víc informací o výkonu s RTX se ale zatím nedozvíme. 
 
Wolfenstein: Youngblood od Machine Games/Arkane Studios si budeme moci užít sami stejně jako předchozí tituly, ovšem vedle toho i v kooperaci s dalším hráčem. Bethesda přichystala i zajímavou nabídku, a sice tu, že hru si může pořídit jen jeden, který k ní přizve svého kamaráda a ten si už zahraje v kooperaci zdarma. Cena základní verze je přitom jen 30 eur a o deset více stojí Deluxe 
 
Zdroj: Steam


reklama