reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zalman uvádí myš s barevným podsvícením za 140 Kč

30.10.2018, Jáchym Šlik, aktualita
Zalman uvádí myš s barevným podsvícením za 140 Kč
Zalman ZM-M100R rozšiřuje nabídku levných počítačových myší na českém trhu. A doslova za pár korun nabídne atraktivní barevné podsvícení, které mohou uživatelé znát z dražších herních modelů.
Značka Zalman, známá svými produkty s příznivým poměrem ceny a výbavy, právě nyní na český trh přináší nový přírůstek do kategorie nejlevnějších počítačových myší. Jedná se o model Zalman ZM-M100R, který na první pohled může vypadat jako běžná kancelářská myš. Po připojení k počítači se ovšem spustí „barevný cirkus“, který známe z herního příslušenství. Jedná se o jednu z cenově nejdostupnějších myší s barevným LED podsvícením, která je dostupná na českém trhu. Doporučená prodejní cena totiž byla stanovena na 139 Kč včetně DPH.
 
 
K dispozici je jediný efekt s názvem Rainbow (v překladu duha), který neustále mění barvy podsvícení. Marně byste hledali jakékoliv možnosti přizpůsobení nebo dokonce synchronizaci s jinými produkty, jako to známe z dražších herních myší, ale to je vzhledem k ceně pochopitelné. Podsvíceno je také logo výrobce, které je přítomné ve formě stylizovaného písmena Z. Pokud ohlédneme od podsvícení, dostaneme běžnou levnou myš se symetrickým tvarem, který umožňuje stejně pohodlný úchop pravákům i levákům. Produkt měří 118 × 64 × 37 mm a váží 110 g. O připojení k počítači se stará USB kabel dlouhý 1,5 m.
 
Žádný nadstandard nehledejte ani v případě dostupných tlačítek. Uživatel dostane k dispozici rolovací kolečko a dvojici klasických tlačítek se spínači, u kterých výrobce uvádí životnost až tři miliony kliknutí. Ačkoliv není zmíněn původ použitého optického snímače, dozvídáme se alespoň jeho rozlišení – 1 000 DPI.
 
 

Dostupnost a cena

 
Počítačová myš Zalman ZM-M100R, která vychází ze staršího modelu ZM-M100, se nyní dostává do nabídky vybraných internetových obchodů na českém trhu. Doporučená prodejní cena činí výše zmíněných 139 Kč s DPH.
 
Zdroj: Tisková zpráva


reklama