reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD Next Horizon Gaming: chystá se představení herních produktů na E3

15.5.2019, Jan Vítek, aktualita
AMD Next Horizon Gaming: chystá se představení herních produktů na E3
Už pár týdnů víme o tom, že Lisa Su svou prezentací odstartuje letošní Computex, což už nyní jednak dostalo jasný rámec a vedle toho se dozvídáme, že o několik dní později proběhne na E3 další prezentace, a sice Next Horizon Gaming. 
Dříve jsme se dozvěděli, že AMD má rovnou na Computexu 2019 představit mimo jiné i procesory Ryzen 3000 a grafické karty s čipy Navi, čili nové spotřebitelské 7nm produkty. Je ale pravda, že pozvánka na tuto akci vyloženě neslíbila, že obojí společně se serverovými 7nm procesory EPYC bude opravdu představeno na Computexu. Bylo v ní sice psáno, že mezi chystané 7nm produkty to všechno patří, ale v další větě je uvedeno, že Lisa Su se svými hosty uvede nové informace o chystaných produktech, což by se pochopitelně dalo spojit s tím, co bylo řečeno v předchozí větě. Posoudit můžete sami, ale z čistě lingvistického hlediska bychom v druhé větě museli číst termín upcoming products obohacený o určitý člen, aby se dala jasně spojit s tou předchozí. 
 
Upcoming products include 7nm AMD EPYC datacenter processors, 3rd Gen AMD Ryzen desktop processors and graphics cards based on the next-generation “Navi” architecture – all of which are designed to create exceptional experiences for gamers and creators as well as help solve many of the toughest challenges in our lives. During the CEO Keynote, Dr. Lisa Su and other high-profile guests will highlight new details of upcoming products...
 
 
Nyní tu tak je další pozvánka na 10. června a prezentaci Next Horizon Gaming na herní akci E3, na níž je také jasně zdůrazněno, že půjde o 7nm produkty. Ačkoliv to opět nikde nebylo výslovně uvedeno, lze si představit, že na Computexu nám AMD předvede především nebo snad jen výhradně nové 7nm procesory a Navi do toho zatím nebude míchat a nechá si je na červen. To jen abychom se pak nedivili, kdyby se keynote na Computexu nových karet vůbec netýkal. 
 
Víme také, že představení AMD na E3 se zúčastní také tvůrce Game Awards, Geoff Keighley a že to se bude týkat také nové generace herních produktů a technologií, které "budou tvořit budoucnost hraní na PC, konzolích a cloudu po další roky". Z toho je cítit Navi na sto honů. Krom toho se také můžeme těšit na dosud nikde neprezentované hry či jejich obsah.
 
 
Akci AMD Next Horizon Gaming budeme moci sledovat živě třeba na YouTube, kde bude poté k dispozici i záznam a rovněž keynote Lisy Su z Computexu bude přenášen živě, a to přímo na stránkách firmy AMD nebo také na uvedeném kanálu na YouTube. Tato událost je naplánována již na 27. květen, přičemž proběhne už v 10:00 místního času. Kdo ji tak bude chtít sledovat živě, musí si u nás přivstat a sledovat od čtvrté ranní hodiny.
 
Zdroj: TZ AMD


reklama