reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Co nesmí chybět v Battlefield 5 a CoD Black Ops 4? Přece Battle Royale

20.8.2018, Jan Vítek, aktualita
Co nesmí chybět v Battlefield 5 a CoD Black Ops 4? Přece Battle Royale
Nedávno jsme se podívali na budoucnost her očima "výkonného viceprezidenta EA pro strategický růst" a dnes budeme mít možnost vidět, co mimo jiné to bude znamenat pro AAA hry známých vydavatelů. 
Společnost EA se nijak netají tím, že hry jsou pro ni především byznys a cílem pro ni je zaujmout co nejvíce hráčů, aby mohla sama maximalizovat své zisky. Přesně v souladu s tím nabídne ve svém Battlefield 5 herní režim známý jako Battle Royale, který do her dostal titul PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) a zaznamenal s ním obrovský úspěch. Na tom se dosud nejlépe přiživili Epic Games, jejichž Fortnite by bez Battle Royale zdaleka nebyl tak oblíbený. Tento režim je tak dnes ve hrách tím, čím jsou ve světě hardwaru barevné LED. 
 
 
Vedle Battlefield 5 od EA/DICE se to samé chystají udělat i Activision s jejich Call of Duty: Black Ops 4, takže Battle Royale se dostane do ikonických titulů obou firem. EA to přitom oznámili už na E3, ale dosud neukázali nic, co by se k tomu vztahovalo. Až nyní na konci nového traileru je jasná narážka s kruhem ohně, který se stahuje kolem bojujících hráčů. Pokud Battle Royale neznáte, pak vězte, že v těchto režimech se bojuje systémem každý proti každému, což je ozvláštněno právě zmenšujícím se bojištěm. Hráči jsou tak nuceni se stahovat k sobě. 
 
 
Battle Royale nebude v Battlefieldu 5 k dispozici ihned poté, jak hra přijde na trh, takže hráči budou muset počkat na pozdější aktualizaci. EA také po vzoru Fortnite nebudou nabízet žádné placené DLC a zkrátka žádný další placený obsah krom kosmetických doplňků, které však Epicům vydělávají dobře. Battlefield 5 přijde 19. října na PS4, Xbox One a Windows PC. 
 
  
Activision a Treyarch mají připraven pro Call of Duty: Black Ops 4 režim Blackout, což je zase jejich variace na Battle Royale, který bude na rozdíl od Battlefueldu nabízen už od 10. září (pouze PS4) v omezené betaverzi. Ve verzi pro PC a Xbox One by ale měl být k dispozici o týden později. 
 
V režimu Blackout budou mít hráči přístup k vybraným postavám, zbraním, vozidlům a letounům z celé série Black Ops a také se budou pohybovat ve známých lokacích, jako je Nuketown. 
 
Call of Duty: Black Ops 4 bude k dispozici od 12. října pro všechny hlavní platformy. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama