reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Colorful představil své herní AIO PC: Core + GeForce

17.6.2022, Jan Vítek, aktualita
Colorful představil své herní AIO PC: Core + GeForce
Na nové AIO herní PC firmy Colorful jsme se již podívali, ale to jsme neměli k dispozici žádné opravdu podrobné specifikace. Ty se nyní objevily, a tak už víme, že si Colorful připravuje hned tři verze svého G-ONE PLUS AIO.
Colorful G-ONE PLUS AIO se tak objevilo před několika dny na obrázcích a nyní se už můžeme podívat i na specifikace. 
 
 
Jde o vcelku klasický AIO desktop, který má ovšem svůj hardware umístěn ve velkém stojanu, v jehož základně je přitom integrovaný systém pro bezdrátové dobíjení (Qi Wireless Charging Dock) pro až 15 W (či 5/7,5/10 W). Další speciální výbava je umístěna na vrchní hraně monitoru, kde je vyskakovací modul s webkamerou (Lift Camera). 
 
 
 
Hardware je založen na mobilních procesorech Intel Core 12. generace, kde figuruje přinejlepším 14jádrový Core i9-12900H, ale ve všech případech tu jde jinak o mobilní kartu NVIDIA GeForce RTX 3060. O té se bohužel stále nedozvídáme nic dalšího, čili především to, jaké TBP má nastaveno. Může jít totiž jen o 60, ale i 115 W, což pochopitelně výrazně ovlivňuje výsledný výkon. 
 
Dále tu je 16 či 32 GB paměti DDR4-3200 a dva sloty pro M.2 PCIe SSD, z nichž jeden je zaplněn 512GB či 1TB modelem pro 4 linky PCIe 3.0. 
 
 
Displej má nakonec ne 27, ale 31,5" úhlopříčku s rozlišením Quad HD (2560 x 1440), podporou HDR 400 a 99% pokrytím barevného prostoru sRGB. Výrobce také mluví o podpoře G-Sync, i když to bude možná jen G-Sync Compatible, čili převlečený Adaptive-Sync, nechybí Intel Wi-Fi 6E + 2,5 GbE LAN či dva 5W reproduktory. Nemusíme také spoléhat jen na jeden monitor, neboť tu máme ještě po jednom portu HDMI 2.0 a DP 1.4 plus řadu USB. Napájení zajistí 330W zdroj, který bude dle vstupu DC-IN externí. 
 
Nakonec se firma Colorful chlubí ještě "výkonným a tichým" chladicím systémem, který využívá čtyři 10mm a jednu 8mm heatpipe plus dva "turboventilátory", čili zřejmě radiální ventilátory, na což ukazuje i počet 52 lopatek. Pomocí aplikace iGame Center si budeme moci nastavit různé výkonnostní režimy, což se pak odrazí i na hlučnosti provozu.  
 
Zdroj: TZ Colorful via VideoCardz


reklama