reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cyberpunk 2077 bude na E3, veřejnost si jej však nevyzkouší

23.5.2019, Jan Vítek, aktualita
Cyberpunk 2077 bude na E3, veřejnost si jej však nevyzkouší
Studio CD Projekt Red už ohlásilo, že jejich toužebně očekávaný titul Cyberpunk 2077 se objeví v červnu na E3, takže se můžeme těšit na novinky. Ještě nikomu z návštěvníků ale nebude umožněno si jej vyzkoušet.
Už loni v srpnu jsme se mohli podívat na dlouhé video přímo ze hry Cyberpunk 2077, takže by se dalo předpokládat, že nyní už budou vývojáři připraveni k tomu, aby si alespoň vybraní lidé mohli hru vyzkoušet sami. To se nestane, alespoň ne na E3 2019 v červnu, ale tam alespoň budou probíhat prezentace, při nichž se veřejnost podívá alespoň na to, jak Cyberpunk 2077 hrají samotní zástupci CD Projekt Red (CDPR). 
 
 
Takže natěšení herní novináři mohou doufat, že se sami ke klávesnici a myši (nebo snad ke gamepadu?) dostanou třeba právě v srpnu, kdy v Kolíně proběhne Gamescom. Marcin Momot (Global Community Lead, CD Projekt Red) už potvrdil, o čem bude prezentace na E3, ale moc toho neprozradil. Uvedl pouze, že ony "hands-off" dema budou jiná než obvykle. 
 
​  
CEO firmy CDPR Adam Kiciński se přitom dříve v tomto roce nechal slyšet, že prezentace Cyberpunku 2077 ne E3 bude pro jeho firmu ta nejdůležitější v historii a že se chystá opravdu velká show, od níž můžeme očekávat řadu překvapení a velkých oznámení. Na podobná velkohubá prohlášení už řada lidí ani neslyší, takže si spíše počkejme na to, co CDPR opravdu předvede mezi 11. a 13. červnem. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama