reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Diablo 4 se blíží, Blizzard ukázal trailer i demo

2.11.2019, Milan Šurkala, aktualita
Diablo 4 se blíží, Blizzard ukázal trailer i demo
Blizzard na svém BlizzConu vyslovil omluvu za některé své činy z blízké minulosti a určitě potěšil spoustu milovníků série Diablo. Konečně totiž potvrdil vývoj nového Diabla IV, prezentoval i trailer a dokonce i demo.
Zatímco loňský BlizzCon se moc nevydařil a poslední situace kolem Diabla moc fanoušky nepotěšila (což i tvůrci vyjádřili zamyšlením se nad přijetím Diabla Immortal), letošní ročník je mnohem optimističtější. Blizzard začal omluvou nad nedávnými událostmi a zejména aférou s protesty v Hong Kongu. Později ale přišlo to, nač všichni čekali, oficiální oznámení Diabla IV. Diablo IV (Diablo 4) sice ještě není hotové, ale fakt, že Blizzard představil trailer ze hry a na konferenci byla k dispozici i demo verze hry, dává tušit, že vydání je docela blízko.
 
Diablo IV
 
Nová verze hry nechce opakovat chyby Diabla 3 a bude opět o něco temnější. Režisér hry Luis Barriga přidal i několik dalších informací. Hra bude k dispozici pro PC, PS4 i Xbox One. Bude obsahovat i PvP zóny, kdy budete moci obchodovat s jinými hráči a kdo bude chtít, může si zabojovat i mezi sebou.
 
Diablo IV
 
V první verzi hry budou tři postavy, Barbarian (barbar), Sorceress (čarodějka) a Druid, přičemž každý bude mít jiné schopnosti. Barbar bude logicky razit vše silou, přičemž bude mít schopnost rychlého přepínání až mezi 4 různými zbraněmi. Čarodějka bude logicky především kouzlit, střílet ledové šípy, vysílat blesky, posílat na nepřátele meteority a podobně. Druid naopak na sebe může brát podobu vlka nebo medvěda, což ovlivní jeho schopnosti.
 
 
Blizzard dále uvolnil i více než 9minutové video, které ukazuje, jak začíná děj Diabla 4 a vznik hlavní záporné postavy hry, Lilith.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama