reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Do Battlefieldu V brzy proniknou mikrotransakce

27.12.2018, Jan Vítek, aktualita
Do Battlefieldu V brzy proniknou mikrotransakce
Electronic Arts se dle již prozatím stáhnuté nabídky v americkém obchodu Amazon brzy chystá spustit systém mikrotranskací ve svém titulu Battlefield V. Znamená to, že zájemci si budou moci kupovat herní měnu za tvrdé dolary.
Battlefield V jsme v posledních týdnech probírali především z hlediska technologií, výkonu a konkrétně ray tracingu. Nyní je tu ale téma, které se firmy Electronic Arts týkalo před rokem a bylo spojeno s titulem Battlefront II, v jehož případě EA nakonec ustoupilo a z mikrotransakčního systému naladěného na pay to win nakonec nezůstalo téměř nic. Firma pak začala vytrubovat do světa, jak se z případu Battlefront II poučila. Nyní se na americkém Amazonu objevila následující nabídka, která samozřejmě automaticky neznamená, že si hráči opět budou platit za výhody ve hře. 
 
 
Kupovat si budeme moci herní měnu, a sice konkrétně BCoiny, které mají začít platit od 18. ledna. Výchozí nabídka 100 BCoinů za dolar se pak bude s množstvím utracených dolarů zlepšovat, a to až na 6000 BCoinů za 50 dolarů, což je celkem normální přístup, ale otázka je, co si vůbec budeme moci za tuto měnu koupit. 
 
 
Vypadá to, že BCoiny budou naceněny podobně jako Crystaly a použít se budou moci pouze pro pořizování kosmetických doplňků. O pay to win by tak rozhodně jít nemělo, jak svědčí daný obrázek, dle nějž postup v dovednostním stromu, pořizování nových zbraní a tak dále má záviset pouze na zisku Company Coins, které se dají získat pouze hraním. A i ty lze nakonec utratit za kosmetické věci. 
 
Battlefield V je jinak mezitím na začátku, neboť v lednu teprve začne druhá kampaň s názvem Lightning Strikes a až v březnu se objeví adaptace na Battle Royale nazvaná Firestorm společně s další kampaní. Společnost EA mimochodem stejně jako mnohé jiné technologické firmy se potýká s padající hodnotou svých akcií, které se od léta propadly o cca polovinu. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama