reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

GeForce RTX 2000 SUPER budou představeny v úterý

26.6.2019, Jan Vítek, aktualita
GeForce RTX 2000 SUPER budou představeny v úterý
V úterý se dle VideoCardz konečně dozvíme, co si NVIDIA připravila v rámci nové řady GeForce RTX 2000 SUPER, nebo jak se tyto karty budou nakonec jmenovat. Na tom ani tak nezáleží, jako spíše na jejich specifikacích a cenách.
GeForce RTX 2000 SUPER měly dle starších informací od wccftech být představeny už minulý pátek, k čemuž nakonec nedošlo, ale toto datum bylo vyřčeno s tím, že nic ještě není pevně stanoveno a NVIDIA se může kdykoliv rozhodnout stanovit si jiné. Nyní se od VideoCardz dozvídáme, že nové karty budou představeny příští týden v úterý, čili 2. července a zpráva zní tak, že toto datum je ověřené a konečné. 
 
 
NVIDIA má konkrétně představit GeForce RTX 2080 SUPER, 2070 SUPER a 2060 SUPER, jejichž specifikace byly už částečně odhaleny, ale jen rámcově, takže jsou stále ještě otevřeně a samozřejmě nejsou ověřené. Zda bude uvedena také nová RTX 2080 Ti SUPER, o tom se nová zpráva nezmiňuje. Je možné, že si ji NVIDIA chystá na pozdější datum. 
 
NVIDIA by se tak mohla o případné nové Ti v úterý alespoň zmínit, ovšem přestaveny by měly být alespoň ony tři jmenované karty. Dále tu je informace, že celé informační embargo bude ve stejný den zrušeno nad kartami 2070 SUPER a 2060 SUPER. Kdy to potká i 2080 SUPER, to se zatím neví a oficiálně toto datum prý ani nebylo stanoveno. Snad to bude ještě během července a je to i další indicie toho, že by 2080 Ti SUPER opravdu mohla dorazit později. 
 
Zrušení informačního embarga ale neznamená, že nové karty budou dostupné hned od úterý. Nicméně už bychom se mohli podívat na první testy. To však nemá platit pro karty nereferenčního designu, jejichž testy NVIDIA prý umožní zveřejnit až 9. července, což už recenzenti dle VideoCardz skrytě odsuzují jako krok proti spotřebitelům i vlastním AIB partnerům NVIDIE. Veřejně to odsuzovat zatím nemohou, protože by tím porušili ujednání s NVIDIÍ, zatímco server VideoCardz sám nikdy karty netestuje, a tak ani NVIDII nic nepodepisuje. 
 
NVIDIA RTX SUPER

RTX 2080 SUPER RTX 2070 SUPER RTX 2060 SUPER
Představení 2. července 2. července 2. července
Aktuality 2. července 2. července 2. července
Recenze červenec (?) 2. července FE / 9. července (nereferenční) 2. července FE / 9. července (nereferenční)
Informace o cenách později tento týden později tento týden později tento týden
 
NVIDIA si tak dá celý týden na to, aby se testovaly její karty Founders Edition a diskutovalo a psalo se především o nich. 
 
Zdroj: VideoCardz 


reklama