reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herního traileru ze Cyberpunk 2077 se dočkáme možná už na E3

16.1.2018, Jan Vítek, aktualita
Herního traileru ze Cyberpunk 2077 se dočkáme možná už na E3
Nový nadějný titul Cyberpunk 2077 polského studia CD Projekt Red už je ve vývoji téměř šest let, respektive před touto dobou byl oficiálně ohlášen. Fanoušci už tak mohou očekávat něco více než kratičký trailer, jaký mohli dosud vidět. 
Dle polského serveru GRY-Online se skutečně dočkají, a to nejspíše na akci E3 2018, která proběhne v červnu. Mělo by jít už o trailer ukazující záběry ze samotné hry, o níž toho zatím moc nevíme. Zasluhuje si ale vysokou pozornost vzhledem k tomu, že jde o dítko studia CD Projekt Red, které nám dalo především vysoce oblíbenou sérii RPG Zaklínač. Ta je oblíbená i díky přístupu vývojářů k DRM, který je takový, že nic takového nevyužívají. 
 
 
Vedle toho zástupce studia stačil na jistá obvinění v minulém roce říci, že se nemusíme obávat, že by Cyberpunk 2077 byl pojat jako služba. Tím je myšleno hra typu Battlefront plná mikrotransakcí a orientovaná na multiplayer. Máme se těšit na hru ve stylu Zaklínače 3, která bude silně orientována na příběh pro jednoho hráče a nabídne otevřený svět a prvky RPG. Takové hry začínají být v dnešní době bohužel vzácné, alespoň co se týče AAA titulů. 
 
Cyberpunk 2077 by se ale nemusel letos objevit jen v novém traileru, ale možná i jako hratelné demo, což by opravdu ukazovalo na to, že vývoj se chýlí ke konci. Naznačovat to má i tweet nesoucí text *beep*, jenž se objevil na účtu Cyberpunk Game. To by samo o sobě nic nenaznačovalo, ale vzhledem k tomu, že předchozí tweet na tomto účtu byl zveřejněn 5. prosince 2013, je třeba se ptát, co to má znamenat. 
 
GRY-Online říká, že pokud se letos objeví hratelné demo, pak bude určeno pouze pro vybrané jedince z řad novinářů a jiných "insiderů", takže veřejnost se k němu nedostane. Server se odkazuje na dva nezávislé zdroje. 
  
Zdroj: PC Gamer


reklama