reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Inno3D zmínila GeForce RTX 2080 Ti Super

15.10.2019, Jan Vítek, aktualita
Inno3D zmínila GeForce RTX 2080 Ti Super
Společnost Inno3D na svých stránkách několikrát zmínila grafickou kartu GeForce RTX 2080 Ti Super, na niž zatím čekáme marně. Nyní se to týká prodejní akce na podporu GeForce RTX a GTX. 
GeForce RTX 2080 Ti Super nejdříve měla být mezi novými kartami firmy NVIDIA přichystanými pro tento rok, ale pak jsme se dozvěděli, že ji očekávat nemáme. Je přitom zřejmé, že NVIDIA by takovou kartu vypustit na trh mohla, ale to by k tomu musela mít důvod a ten nejpádnější by mohla poskytnout konkurence. Jenomže Radeony, které by ohrozily dnešní hi-end, mají dorazit až v příštím roce, pokud AMD nepřichystá nějaké velké překvapení. 
 
 
Na stránkách firmy Inno3D se ovšem našly zmínky o GeForce RTX 2080 Ti Super, a to v případě informací o nové akci na podporu prodejů karet GeForce. 
 
Jedná se o Control a Wolfenstein: Youngblood zdarma ke kartám GeForce RTX, PUBG kódy pro GeForce GTX 1600 a pak Call of Duty: Modern Warfare pro GeForce RTX a lepší karty. Tato zvláštní akce přitom už skončila, nicméně o ni nám tu stejně nejde. 
 
Společnost Inno3D později zmínky o GeForce RTX 2080 Ti Super ze svých stránek odstranila, přičemž ten fakt, že jich tam bylo víc, by snad mohl vylučovat prostý překlep, a tak zbývá neinformovanost autora, anebo i to, že se taková karta opravdu chystá, či se o ní alespoň uvažuje. Ostatně nejde o SKU, pro které by si NVIDIA musela připravit něco zvláštního. Prostě by se jen použily plně vybavené čipy TU102, nebo ne plně, ale alespoň lépe s více než 4352 CUDA jádry. Však kdo ví, jak dobře jsou na tom tato GPU, která NVIDIA rozesílá svým AIB partnerům pro karty GeForce RTX 2080 Ti a zda není možné mávnutím proutku, čili jednoduchou úpravou, odemknout další části čipu a vytvořit z dnešních karet Ti karty Ti Super?
 
Chybí tu ale právě ona jedna podstatná věc, a sice důvod něco takového udělat. Zatím tak můžeme čekat na karty z opačného konce spektra, a sice GTX 1660 Super a snad i GTX 1650 Ti. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama