reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Jak se vyvíjí Command & Conquer Remastered?

21.8.2019, Jan Vítek, aktualita
Jak se vyvíjí Command & Conquer Remastered?
Už od loňského října víme o tom, že se v Electronic Arts pracuje na remasterované verzi hry Command & Conquer, která pomohla zpopularizovat žánr real-time strategií (RTS). Dozvíme se něco nového o tomto projektu?
Vedle remasterované verze původního Command & Conquer se mluvilo také o tom, že si Electronic Arts možná přichystají i návrat celé série, čili zbrusu nový díl. Nicméně nyní se budeme bavit pouze o staronové verzi, kterou nám na Gamescomu přiblížil producent Jim Vessella. Ukázal také nové snímky z přepracovávané hry. 
 
 
Vesella uvedl především to, že jeho tým se blíží dokončení druhého vytyčeného milníku a že v minulých týdnech byl učiněn velký pokrok, což tedy sice zní povzbudivě, ale dohromady nám to neřekne nic o tom, v jakém stavu celý proces remasterování je. Dozvíme se ale také, že kampaň strany GDI se velice blíží stavu, v němž by se dala označit za alfaverzi, takže dle toho lze říci, že hotovo ještě zdaleka není. 
 
 
Jak to vypadá, Command & Conquer Remastered nebude pouze o přepracované grafice a zajištění kompatibility s moderními systémy. První obrázek ukazuje upravený přehled celé kampaně, který má umožnit hráčům ji lépe sledovat a mít přehled o svém postupu. Máme tu tak dokončené a nedokončené mise, mezi nimiž se budeme rozhodovat. 
 
Dle Vesselly se jeho tým vývojářů v tomto případě inspiroval klasickou Gold Edition a jejím hlavním menu, takže sice půjde o novinku, která ovšem bude mít základ v jedné z minulých her dané série.
 
A ještě něco tu máme. Stále v prvním snímku můžete vidět nad seznamem misí čtyři tlačítka, z nichž poslední je zašedlé a ukazuje dinosaura. Má jít o jisté dinosauří mise inspirované filmem Jurský park. 
 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama