reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer Respawn: kofeinem obohacený nápoj pro hráče

11.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Razer Respawn: kofeinem obohacený nápoj pro hráče
Razer se už zcela bez nadsázky pustil do gastronomie. Nedávno se ukázalo, že si přece jenom připraví topinkovač a nyní, ačkoliv k tomu firmu už nic nenutí, tu máme energetický nápoj určený především pro hráče. Slibuje tak mentální vzpruhu. 
Společnost Razer slíbila svým příznivcům, že vyrobí topinkovač, ale to byl výsledek dlouho trvající kampaně, která čítala i lidi ochotné se nechat tetovat. Aby tedy šéf Razeru neztratil tvář, slíbil, že toustovač či topinkovač značky Razer opravdu přijde na trh. Nyní jej ale bude následovat další produkt z oblasti gastro, a sice energetický nápoj Respawn dostupný ve čtyřech příchutích: granátové jablko a meloun, modré maliny, tropická s ananasem a zelené jablko. 
 
 
Nápoj Respawn není prezentován jako čistě energetický, ale jako "mental performance drink mix", takže má posloužit zvláště pro povzbuzení mysli a ne těla. Nicméně i tento produkt má základ v požadavcích fanoušků firmy Razer, i když k jejich vyslyšení tentokráte firmu už nic nezavazovalo. Vzpomenout můžeme na apríl roku 2010, kdy se ukázal Razer Project Venom a od té doby se někteří lidé dožadují toho, aby firma svůj energiťák skutečně vytvořila. 
 
Razer dle vlastních slov provedl průzkum trhu a zjistil, že většina energetických nápojů byla vytvořena pro povzbuzení těla, což mohlo být pro hráče spíše kontraproduktivní. Zaměřila se tak na vytvoření nápoje, který bude vyhovovat sedavému "sportu", přičemž základem toho bylo vypuštění cukru či prostě energeticky hodnotných složek.
 
 
Respawn tak neobsahuje cukr, ale má v sobě extrakt ze zeleného čaje, cholin, zázvor, vitaminy B a v každé dávce pak 95 miligramů kofeinu (odpovídá šálku silné překapávané kávy či dvěma espressům z Arabiky). A ač by se mohlo zdát, nápoj nepřichází v tetrapaku s brčkem, ale v sáčcích, takže je určen k rozpuštění ve vodě a k tomu může posloužit nabízený Respawn Shaker Cup s objemem 590 ml. 
 
Krabička s dvaceti sáčky přijde zájemce na 25 dolarů a samotný shaker pak na 30 dolarů. K dispozici to vše bude na RazerStore.com nebo později na Amazonu. 
 
Zdroj: Hexus.net 


reklama