Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer se nechal přesvědčit, nabídne topinkovač

2.5.2019, Jan Vítek, aktualita
Razer se nechal přesvědčit, nabídne topinkovač
Razer známe jako výrobce herních periferií i notebooků, takže výbava do kuchyně zrovna nepatří do jeho záběru. Ale co začalo jako vtip následovaný aprílovým žertíkem nyní vyústilo v reálný produkt. 
Už v roce 2013 se jeden z fanoušků firmy Razer v žertu zeptal jejího CEO Min-Liang Tana, zda by nezařadil do nabídky také topinkovač. Tan na to rovněž v žertu odpověděl, že Razer už jeden vyrobil a na to navázal jiný fanoušek, který začal šéfa Razeru rovnou bombardovat žádostmi o výrobu topinkovače a vytvořil k tomu také stránky na Facebooku, čímž odstartoval celou tousťákovou kampaň. CEO Razeru pak slíbil, že pokud se na této stránce objeví celkově alespoň milion "lajků", topinkovač bude. 
 
 
To se především díky lidem ochotným si vytetovat topinovač Razeru splnilo (každé tetování jako ekvivalent 100.000 lajků), takže aby Min-Liang Tan neztratil tvář, bude muset svůj slib splnit a dodat svým zákazníkům Razer Toaster. Ten by mohl nakonec opravdu vypadat podobně jako Razer Project Breadwinner, aprílový žertík z roku 2016. 
 
 
Tan už topinkovač slíbil ve svém vyjádření a my se také dozvídáme, že po pěti letech bylo lajků jen na 44 tisíc, ovšem vzhledem k rovnému tuctu lidí ochotných si na tělo vytetovat topinkovač s logem Razeru byla stanovená hranice dalece překročena.
 
 
Můžeme očekávat, že topinkovač bude také v chlebu zanechávat logo Razeru a už vůbec by se nikdo nedivil, kdyby byl také podsvícený a vůbec vycházel z designu, s nímž Razer už jednou přišel. A jako zařízení od hardwarové firmy by mohl zahrnovat třeba i bezdrátové rozhraní. Snad ale nebude pro Razer těžit kryptoměny